”100% va fi o partidă dificilă”

Vineri, 16 martie, de la ora 18,00, Poli Timișoara va evolua contra ultimei clasate din Liga 1 Betano. Duelul cu Juventus București se va desfășura pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari și a fost prefațat de Leo Grozavu, în obișnuita conferință de presă a staff-ului tehnic: ”Nu vreau să devină un șablon când spun că orice meci este greu. Din păcate, chiar așa și este. Întâlnim o echipă care nu prea are ce pierde, nu are presiune. Nu și-au propus obiective mărețe și asta ia din presiunea de pe umerii jucătorilor. Sunt dezinvolți, i-am urmărit și i-am analizat foarte bine. Chiar dacă toată lumea crede ca va fi un meci facil, eu spun că orice echipă care va juca împotriva lui Juventus București va avea de suferit. În toate partidele pe care le-au disputat de la începutul anului au pus probleme mari adversarului. Nu au pierdut la Mediaș, nu au fost învinși de două ori de către cei de la Botoșani. Cu CFR au cedat pe final, la fel și cu Viitorul. 100% va fi o partidă dificilă. Pe noi ne interesează mai puțin care sunt problemele de la Juventus. Pe noi ne interesează să acumulăm puncte. Din păcate, la ultimul meci n-am reușit, ceea ce ne-a dezechilibrat puțin. Sper ca băieții să fie conștienți că orice partidă în care nu acumulăm puncte poate să însemne apropierea spre o zonă care devine mai mult decât neliniștitoare”, a spus tehnicianul polist.

Nu au apărut probleme suplimentare în lot: ”Probleme de lot în mod deosebit nu sunt. Doar Ciaccheri, care de 4-5 zile nu se antrenează fiindcă se plânge de probleme de sciatică. A făcut un RMN, așteaptă rezultatul. El e singura problemă. Sigur, e jucător nou, încă nu a evoluat. Dar probleme sunt de forma sportivă a unor jucători, fapt care ne pune pe gânduri.  Țigănașu (revenit la antrenamente-n.r.) s-a operat în urmă cu cinci luni, mă bucur că medical este recuperat. Acum rămâne să ajungă la formă sportivă, să se pună la punct din vedere fizic. Eu mi-aș dori să fie chiar și la meciul următor. Mi l-aș dori mult în echipă pe Țigănașu, îl știu de mult timp și sunt convins că poate fi un plus pentru echipă”, a anunțat Leo Grozavu.

”De multe, greșelile personale fac diferența și aici de multe ori nu avem cum să intervenim. Probabil că se așteaptă minuni de la mine, dar nu am cum să fac minuni. Încerc, cu tot ce am acum la dispoziție, să ne îmbunătățim jocul, calitatea… ” (Leo Grozavu)

 

”O victorie ne-ar da moral și curaj!”

Alex Munteanu a vorbit și el despre confruntarea cu Juventus: ”Este un meci capital, deoarece întâlnim echipa de pe ultimul loc și orice rezultat negativ le-ar da lor șanse să spere la salvare. Suntem iritați, pentru că am pierdut a treia dispută directă cu Voluntari după minutul 90. Încercăm să fim pozitivi, să ne revenim fizic și psihic după eșecul de duminică. Ne dorim să luăm vineri toate cele trei puncte. Mă simt bine fizic, dar când pierzi un meci în ultimele minute nu te mai gândești la tine, ci la echipă.  Ne lipsește doar o victorie care să ne dea moral și să prindem curaj pentru următoarele meciuri”

Despre Juventus, mijlocașul nostru a spus: ”Este o echipă nouă, pentru că s-au schimbat mulți jucători în iarnă. Unii au multă experiență în Liga 1, dar asta nu poate decât să ne încurajeze ca să învingem. Dacă ne impunem cu Juventus, facem ca șansele lor să se salveze să ie cât mai mici. De aceea, e un meci greu și ne dorim cu atât mai mult să câștigăm”.

Share Now

Related Post