”Adevărații oameni se văd în astfel de condiții”

Tehnicianul Petre Vlătănescu va debuta oficial pe banca lui Poli în meciul de sâmbătă, 25 august, ora 11,00, de pe terenul celor de la Luceafărul Oradea: ”După cinci ani, revin la o echipă de seniori. Trebuie să fac tot posibilul să ajut cât mai mult această echipă. În aceste momente grele, nimeni nu a venit să ajute Poli. Îmi revine mie această sarcină. Luceafărul este o echipă tânără, la fel ca și noi. Probabil va fi un meci de uzură, cine va face cele mai puține greșeli, va câștiga”, a spus antrenorul la conferința de presă premergătoare meciului.

Vlătănescu a explicat care au fost primele detalii asupra cărora a lucrat: ”Primul aspect a fost cel psihologic. Jucătorii sunt tineri și nu trebuie să nu pună banul pe prim plan. Ei trebuie să joace fotbal. Sper să-i capacitez să înțeleagă că jucând fotbal pot să ajungă departe. Așa am fost și noi la începutul carierei – mai înainte am jucat, apoi au venit banii. Mai întâi trebuie să joci fotbal ca să ajungi undeva. Dacă nu faci asta, n-ai nicio șansă. Adevărații oameni se văd acum, în condițiile grele”.

Melinte și Smaranda sunt mai departe accidentați, dar ”principalul” polist se arată foarte optimist: ”Din păcate, nu avem mijlocaș central. Trebuie să găsesc o soluție la acest capitol – din ce avem, să folosesc un jucător pe acest post. Trebuie să fac în așa fel echipa încât să câștigăm. Și vom câștiga, veți vedea. Sunt foarte optimist! ”

PadurariuCristian”Sunt bucuros că mi-am făcut treaba cu Ripensia. Acum va urma meciul cu Luceafărul. Se anunță un meci dificil, dar sper să câștigăm. Mergem încrezători. I-am văzut pe adversarii de sâmbătă în jocul cu ASU, știm tot despre ei, sunt o formație tânără ca și noi” (Cristian Pădurariu)

Share Now

Related Post