Afumați – Poli /Optimile de finală Cupa României

Poli Timișoara nu are mult de timp să savureze victoria de vineri cu FC Voluntari (1-0) din campionat.”Alb-violeții” lui Ionuț Popa au plecat azi dimineață în deplasare, urmând ca mâine, 13 decembrie, de la ora 13,30 (în direct la Digisport și Dolcesport) să se confrunte cu CS Afumați, în optimile de finală ale Cupei României

CS Afumați ocupă locul 11 în Liga 2, cu 25 de puncte. Ilfovenii nu au câștigat niciunul din ultimele trei jocuri de pe teren propriu din campionat, dar constituie o formație incomodă și imprevizibilă, mai ales dacă luăm în calcul că au eliminat în precedentul tur o echipă redutabilă a Ligii 1, FC Botoșani. Antrenorul secund Octavian Benga a avertizat asupra dificultății meciului: ”Vom trata cu mare atenție acest meci, Cupa României este un obiectiv important pentru noi. Am urmărit la TV trei jocuri ale celor de la Afumați, au o echipă bunicică și au în componență jucători experimentați. Sperăm să nu fie un impediment faptul că terenul este de dimensiuni mai mici. Noi pornim cu prima șansă, dar trebuie să fim atenți să nu fim surpriza Cupa României”.

Poli Timișoara nu contează mai departe pe accidentații Cânu, Pedro Henrique și Novak. Anul trecut, echipa noastră a fost eliminată de ASA Tg. Mureș în sferturile de finală, pe teren propriu, după loviturile de departajare.

Share Now

Related Post

blog-grid

Comunicat 13.09.2021

blog-grid

Comunicat