Alb-violeții au reluat pregătirile

Băieții antrenați de Silviu Bălace au reluat antrenamentele, pe grupuri, urmărind protocolul sanitar al FRF. Jucătorii au efectuat vizita medicală și se prezintă într-o formă fizică bună pentru această fază a pregătirilor, accentul fiind pus pe acumulare.

Am avut parte de două reveniri în lot, anume Alexandru Belu (n. 2000), fost junior al clubului care a fost împrumutat sezonul trecut la Flacăra Parța, şi Remi Ochea (n. 1999), ultima oară la Carani. Belu evoluează pe postul de fundaș central sau pe cel de fundaș stânga și a debutat pentru alb-violeți în Liga a II-a, în deplasarea de la FC Argeș din sezonul 2018-2019, în vreme ce Ochea este mijlocaş central, el adunând 13 prezenţe în alb-violet sezonul trecut. O altă noutate o reprezintă tânărul Ronaldhinio Roberto Stoia (n. 2000), jucător de profil defensiv, care a evoluat în Italia, la cluburi precum Pergolettese şi Doverese

Altfel, în urma întrunirii Comitetului Executiv al FRF din 3 august, a fost confirmată data de 25 august pentru prima partidă oficială a sezonului, în Cupa României. Ulterior, în 29 august se va da startul sezonului 2020-2021 de Liga a III-a. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a nuanțat însă că „la nivel de Comitet Executiv am stabilit că în fiecare săptămână vom analiza evoluția pandemiei, astfel încât să fim în măsură să susținem sau nu amânarea acestui debut de campionat la nivelul Ligii a 2-a și respectiv Ligii a 3-a”. O noutate pentru acest an competițional, unul neobișnuit din multe puncte de vedere, va fi creșterea la cinci a numărului de schimbări permise într-un meci.

În ceea ce privește partidele de pregătire, a fost anulat meciul cu Phoenix Buziaș, programat inițial pentru data de 8 august, cât şi disputa cu Ripensia Timişoara din 12 august. Conducerea evaluează posibilitatea disputării partidelor de pregătire în săptămânile următoare şi vă vom ține la curent cu programul băieţilor.

 

Share Now

Related Post