Alb-violeţii la Meciul Prieteniei

În luna februarie am acceptat invitația celor de la Fundația Pentru Voi de a participa la Meciul Prieteniei. Evenimentul a avut loc duminică, în cadrul Săptămânii Voluntariatului.

Clubul nostru a fost reprezentat de Mario Contra, împreună cu juniorii Andrei Mihai, Bogdan Turdean, David Periat, Laurențiu Codrea și Sebastian Foca. Beneficiarii Fundației Pentru Voi au jucat, timp de oră, alături de jucătorii noștri. S-a lăsat cu multe goluri, de o parte și de alta, dar și cu multe zâmbete. La finalul acțiunii, băieții au fost așteptați la o ședință foto pentru ca beneficiarii să păstreze, și în imagini,  amintirea acestui meci.

Alb-violeții au fost primiți cu entuziasm și au povestit cu o parte dintre beneficiari.

,, A fost un eveniment important. Din păcate în România se întâmplă rar astfel de acțiuni și cred că acești oameni trebuie sprijiniți mai mult. Atmosfera a fost frumoasă, prietenoasă, poți vorbi multe cu ei. Ne-am bucurat și noi când i-am văzut atât de fericiți.” – Mario Contra ( portar )

Vă readucem aminte că Fundaţia Pentru Voi, înfiinţată în 1996, este o organizaţie neguvernamentală care oferă servicii comunitare în parteneriat cu Consiliul Local şi Primăria Municipiului Timişoara şi militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi de dezvoltare. Misiunea lor este creşterea calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi, cu peste 200 de persoane adulte beneficiind de eforturile lor. Pentru mai multe detalii şi căi prin care puteţi să-i susţineţi, vizitaţi site-ul www.pentruvoi.ro.

Articol scris de Albu Bianca

Share Now

Related Post