”Am foarte mare încredere în băieți!”

Sâmbătă, 4 august, de la ora 13,00, Poli va juca pe stadionul din Ovidiu prima partidă din actualul sezon al Ligii 2. Duelul a fost prefațat prin declarații de presă de antrenorul Ionel Ganea: ”Farul Constanța este o echipă de tradiție și, în primul rând, vreau să-i felicit pe cei de acolo că au reușit să promoveze în liga a doua. Nu cred că va fi un meci ușor pentru Poli, chiar dacă și ei sunt în aceeași situație ca și noi. Dar, pentru mine sunt importante cele trei puncte. Mergem acolo să câștigăm. Nu cred că ne va fi ușor. Dar, echipa noastră s-a pregătit foarte bine și cred că vom câștiga acest meci. Am foarte mare încredere în băieți. Este un teren foarte bun la Ovidiu, îi mulțumim lui Gică Hagi pentru suportul acordat la desfășurarea partidei”, a spus tehnicianul nostru,

Directorul sportiv Ovidiu Petre l-a completat: ”Întâlnim o echipă care are o situație sub semnul întrebării, dar asta nu contează. Mergem încrezători că vom obține un rezultat bun. Numai la victorie ne gândim. Peste tot sunt probleme, dar sper să fie băieții concentrați 100% la ora meciului”

Unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, Cristian Melinte, a spus că problemele existente la oponenții de sâmbătă nu trebuie să-i preocupe pe ”alb-violeți”: ”Este prima etapă, începutul este greu tot timpul. Eu, unul, nu știu mare lucru despre adversarul de sâmbătă, doar din ce am citit, dar noi nu trebuie să ne gândim la problemele altora. În primul rând, trebuie să rezolvăm problemele noastre, apoi să  ne gândim la alte echipe. Sper să plecăm cu cele trei puncte, este foarte important să începem bine și apoi lucrurile ar putea decurge în favoarea noastră”.

foto: Mediafax

Share Now

Related Post