”Am încredere în băieți, este un grup foarte bun!”

Așa cum am anunțat ieri, Adrian Neaga va antrena echipa, alături de Aurel Șunda, primul joc oficial al său în Liga 1 Betano urmând să fie vineri, pe terenul celor de la Dinamo. Astăzi, noul tehnician a susținut o conferință de presă, expunându-și gândurile înaintea duelului cu ”alb-roșiii” din București: ”Îmi doresc să scoatem echipa de acolo de unde este, deoarece Poli Timișoara nu merită să fie pe acest loc. S-a decis, având în vedere că sunt în club, să lucrez cu dl. Șunda și să scoatem echipa din acest impas. Am încredere în băieți că ne vom salva și în acest an. Este un grup foarte bun. La valoarea pe care o au jucătorii, nu sunt pe locul pe care merită să fie”, a spus Neaga.

Noul ”coach” nu a pus multă presiune pe meciul de vineri: ”Vrem ca din fiecare meci să acumulăm puncte. Dacă va fi să acumulăm la Dinamo, cu liderul din play-out, va fi mai bine. Sunt încrezător. Înainte de toate, e important ca jocul pe care-l prestăm la Dinamo să ne dea speranțe pentru următoarele meciuri de acasă. Băieții sunt conștienți de această situație și cred că vor da dovadă de mult mai multă atitudine și cred că vom reuși să ne atingem obiectivul”.

Neaga a apreciat munca depusă de precedentul ”principal” al lui Poli: ”În momentul acesta nu trebuie să schimb nimic. Echipa este foarte bine pregătită și țin să-i mulțumesc pe această cale lui Leo Grozavu fiindcă a prestat o muncă asiduă aici, a stat chiar și 8-9 ore la stadion. A fost vorba de ghinion la el. Eu sper ca băieții să înțeleagă că valoarea lor este mult peste ce au arătat până acum”

În ceea ce privește deciziile tehnice, Neaga a explicat că va lucra în acest sens cu Aurel Șunda și că s-a sfătuit cu Victor Pițurcă: „Nu vor fi schimbări foarte multe, toți băieții din cadrul lotului pot fi în primul 11 la fiecare partidă. Deciziile le voi lua împreună cu dl. Aurel Șunda. Am vorbit cu dl. Victor Pițurcă, domnia este ca un tată pentru mine. Mă voi sfătui cu mulți antrenori, deoarece sunt la prima experiență în Liga 1, pentru a le transmite lucruri pozitive băieților. De asta au nevoie, deoarece eu cred că sunt  blocați psihic în acest moment. Dacă vom presta un joc bun la Dinamo, vor veni și rezultatele”.

Pentru jocul de vineri, revine Răzvan Raț, după suspendare. Munteanu este incert, în timp ce Șeroni și Popovici se antrenează normal.

”Dacă vom avea un joc bun și ne vom salva în acest an și vom reuși să continuăm proiectul de 3 ani pe care l-am anunțat în vară, cred că ușor-ușor lumea va reveni la stadion”

”Sper ca să avem un meci bun la Dinamo, în perspectiva celor trei meciuri de pe teren propriu care vor urma apoi. Vor fi jocuri decisive și cred că împreună vom reuși să ne atingem obiectivul”

”Le cer respectul pe care le ofer și eu. Le-am spus și asta, vreau respect pe durata celor 90-100 de minute ale unui antrenament. Au fost receptivi, am văzut asta și la antrenamentul de ieri”

 

Share Now

Related Post