Amical: Ateltico Liebling – Poli 1:2 (0:2)

În ultimul amical înainte de reluarea competiției oficiale, alb-violeții s-au deplasat la Liebling. Pe cocheta bază renovată anul trecut, meciul a fost unul disputat, în care băieții noștri s-au desprins repede, prin golurile semnate de Toboșaru și Buzdugan.

Start ca din pușcă

Poli a început tare partida, primele emoții la poarta gazdelor fiind oferite de Buzdugan, care a tras puțin pe lângă după un șut anterior trimis de Românu din unghi (min. 2). Doar un minut mai târziu s-a dschis scorul, după o altă acțiune dezvoltată în flancul nostru stâng, mingea a ajuns pe cealaltă parte, de unde Mitre a trimis în centrul careului și Toboșaru a pus bine capul, învingând portarul. Același Românu, activ, a obținut un penalty pe care l-a transformat Buzdugan (min. 9), părând că meciul va fi o formalitate pentru echipa noastră. Gazdele au intrat însă încet, încet în joc, au avut o ocazie bună de gol (min. 13), jocul fiind unul disputat în mare parte a reprizei. Abia în ultimul sfert de oră au reapărut ocaziile, Toboșaru (min. 29, min. 42) și Buzdugan (min 36) ratând șanse bune de gol, singuri cu portarul.

Oboseala și-a spus cuvântul în partea secundă

Dacă primele patruzeci și cinci de minute au fost destul de dinamice, cu numeroase șanse de gol, repriza a doua s-a disputat mai mult la mijlocul terenului. În afară de câteva jumătăți de ocazii, toate venite după șuturi din afara careului, nu am notat pericol la cele două părți. Odată cu schimbările efectuate în special de alb-violeți, legăturile de joc au avut de suferit. Unicul gol al reprizei a aparținut gazdelor, din lovitură liberă directă, Dani Cadlecz ridicând mingea peste zid, în colțul lăsat liber de debutantul Filip (min. 84).

Poli: Toma (70, Filip) – Dincă (46, Chiriac), Cochințu (84, Turdean), Stoia, Popa – Sporin, Daminuță (72, Murariu) – Românu (58, Sevici), Mitre (84, Mihai), Toboșaru (84, Miron) – Buzdugan (72, Hitian)

În lotul echipei s-a aflat astăzi și Claudiu Miron, un tânăr jucător de bandă.

La Ateltico au evoluat de-a lungul partidei: Ciobanu (portar), Handrea, Mihuț, Iulian, Caragea, A. Crecan, Cadlecz, Raul, Spanciu, Marcovici, Silviu, B. Crecan, Ovidiu, Bercea

Ritm de joc nemulțumitor

Antrenorul principal al alb-violeților, Silviu Bălace, a analizat jocul la finalul celor nouăzeci de minute: „N-a fost un ritm foarte bun pe parcursul întregului meci, dar nici nivelul nostru de pregătire nu este unul foarte ridicat, dat fiind că ne-am reunit târziu. Am încercat să reglăm pregătirea prin jocurile amicale pe care le-am avut, drept urmare cred totuși că suntem pe la 60-70% ca nivel. E clar că ne-au lipsit câteva săptămâni, de care am fi avut nevoie, drept urmare am avut și evoluții mai oscilante. Ne dorim să mai reglăm din neajunsuri pe parcursul săptămânii viitoare, ca să fim cât mai pregătiți la debutul returului. Voi încerca să-i motivez pe băieți, să fie puternici psihic, iar foarte mult va conta tinerețea grupului. Doar prin energia lor putem compensa ce ne lipsește momentan, va fi foarte importantă mobilizarea echipei în săptămânile care urmează”.

Galerie foto semnată de Sașa Pastor (Cronica Violetă)


sustineipealbvioleti

Share Now

Related Post