Amical în familie

Petre Vlătănescu și Pavel Velcotă și-au împărțit jucătorii în această dimineață, creând scenariul unui „El Clásico” al tinerilor alb-violeți. Meciul s-a disputat pe o căldură neplăcută în cadrul complexului „Adrian Stoicov”, două reprize a câte 45 de minute, cu pauze de hidratare. Barcelona lui Vlătănescu s-a împus în fața Realului antrenat de Velcotă, scor 5-4, marcatori fiind S. Velcotă x2, Codrean, Ochea și Mosoarcă, respectiv Toboșaru x2, Dobrincu și Românu. De notat că golul decisiv a fost marcat de portarul Mosoarcă, din acțiune, pe un contraatac în minutele de final!

Meciul a fost arbitrat la centru de Sorin Vlaicu în prima repriză și de Pavel Velcotă în a doua. Mai jos cele două formații:

Poli (Vlătănescu): Mosoarcă – Sporin, Cochințu, Pop, Podină – Oprea, Chiriac – Dincă, Ochea, Codrean – Velcotă

Au mai intrat Kecskes și L. Codrea la pauză, iar o parte dintre jucători au fost rotiți pe parcursul reprizei secunde.

Poli (Velcotă):  Popeț – Țărțău, Mirescu, Tașcă, Badaood – Dorobanțu, Pădurariu – Buga, Dobrincu, Toboșaru – Daminescu

Au mai intat Periat, Turdean, Românu, Sevici și Sabaiduc la pauză, iar pe parcurs Leonte și Olteanu.

De remarcat revenirea lui Cristian Pădurariu, care a fost plecat săptămână trecută alături de echipa UVT la Campionatul European Universitar de fotbal, desfășurat la Madrid. Echipa universității timișorene a ratat la golaveraj calificarea în semifinale, terminând ulterior pe locul 9 din 20. Jucătorul nostru a evoluat în fiecare meci și a marcat trei goluri – felicitări lui și întregii echipe a UVT-ului!

Altfel, scopul partidei de astăză a fost cristalizarea unui unsprezece pentru partida amicală programată vineri, de la ora 18.00, în compania celor de la Flacăra Parța, meci care se va disputa pe terenul comunal din Parța.

Share Now

Related Post