Amical: Poli – CSM Lugoj 1:3 (0:1)

Continuă seria meciurilor de testare, pentru evaluarea jucătorilor pe care îi are la dispoziţie antrenorul nostru principal, Petre Vlătănescu. Adversarul de astăzi a fost formaţia retrogradată sezonul trecut din Liga a III-a, CSM Lugoj.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu câteva jumătăţi de ocazie de ambele părţi. Portarul oaspeţilor a blocat două şuturi din unghi ale jucătorilor alb-violeţi, cea mai mare şansă aparţinându-i lui Kecskes, care a scăpat la limita ofsaidului, a trecut de portar, însă n-a mai reuşit să finalizeze din unghi. Lugojenii au tras la poartă fără a pune mari probleme tânărului Popeţ, până la o fază din finalul reprizei, când au şi deschis scorul. A fost atunci o pătrundere în careu, Popeţ a blocat primul şut, dar mingea i-a revenit lui Yaya Emanuel, care a împins-o în poartă (min. 45).

În partea secundă, am introdus o formulă compusă preponderent din juniori, ceea ce a permis adversarilor să stea mai sus în teren şi să pună presiune la buturile apărate acum de Mosoarcă. Portarul nostru n-a avut ce face la golul desprinderii, o finalizare a aceluiaşi Yaya Emanuel la colţul scurt, din apropiere (min. 54), însă a parat un penalty acordat după intervenţia lui Iovanovici (min. 72). Chiar dacă au mai fost două, trei ocazii mari la poarta noastră, inclusiv o finalizare peste din poziţie ideală, Poli a reuşit să reducă din handicap, după o acţiune în care Toboşaru a profitat de o eroare a defensivei adverse, a driblat portarul şi a înscris (min. 82).  CSM Lugoj şi-a reclădit avantajul în doar câteva minute, când tinerii apărători ai echipei noastre nu au gestionat bine o minge înaltă, permiţându-i lui Aboubacar să marcheze din marginea careului mic (min. 85).

Regăsiţi mai jos echipele folosite în cele două reprize, cu menţiunea că Velcotă a trebuit schimbat după jumătate de oră, fiind uşor accidentat.

Rep. 1: Popeț – Dincă, Cochinţu, Pop, Podină – Chiriac, Oprea – Kecskes, Pădurariu, Ochea – Velcotă (min. 33, Toboşaru)

Rep. 2: Mosoarcă – Buga, Iovanovici, Mirescu (min. 70, Popescu), L. Codrea – Românu, Dorobanțu – Daminescu, Toboşaru, Belu – Sevici

De remarcat revenirea lui Velco Iovanovici, care s-a aflat în probe la CSM Reşiţa, cât şi reintrarea la joc a lui Oprea şi a lui Cochinţu, ambii indisponibili săptămâna trecută.

La finalul acestei săptămâni, conducerea tehnică îşi va încheia evaluarea jucătorilor şi va decide pe care dintre ei ne vom baza în sezonul care urmează de Liga a III-a.

Share Now

Related Post