Amical: Poli – Flacăra Parţa 3:3 (3:1)

Alb-violeţii au încheiat la egalitate primul amical al verii, în compania formaţiei retrogradate în Liga a V-a, Flacăra Parţa. Antrenorul Petre Vlătănescu a împărţit lotul în două, prima repriză fiind disputată preponderent de jucători care au mai evoluat la seniori, iar a doua de jucători eligibili pentru gruparea U19 a clubului.

Meciul s-a desfăşurat în nota dominării noastre, mai ales în repriza întâi, când am şi înscris de trei ori. Velcotă a deschis scorul din penalty după un fault asupra lui Pădurariu (min. 12), dar oaspeţii au revenit cu un gol spectaculos, de la distanţă, care a prins vinclul porţii lui Mosoarcă (min. 27). După jumătate de oră, Sporin a acuzat o accidentare, fiind înlocuit de Daminescu, iar la scurt timp ne-am desprins pe tabelă. Pop a înscris după un corner (min. 31), ca apoi Codrean să finalizeze cu un şut puternic centrarea venită tocmai de la jucătorul nou-intrat (min. 34).

Odată cu schimbarea efectivului după pauză, jocul a fost mai deschis, pe contre. Alb-violeţii au avut reuşite anulate la Sevici şi Kecskes şi au ratat desprinderea prin Toboşaru, în vreme ce adversarii s-au arătat mai precişi în faţa porţii. După un gol înscris din marginea careului nostru (min. 64), o serie de erori a permis celor de la Parţa să egaleze, cu o finalizare din interiorul careului (min. 73).

Pentru conducerea tehnică a fost un test util, de la care şi-au dorit să vadă atitudinea echipei pe teren, fără a lucra aspecte tactice ale jocului. Jucătorii revin la antrenamente luni şi vor disputa alte partide amicale în săptămâna care vine.

Poli (rep. 1): Mosoarcă (min. 30, Popeţ) – Sporin (min. 30, Daminescu), Pop, Podină, L. Codrea – Dorobanţu, Ochea – Dincă, Pădurariu, Codrean – Velcotă

Poli (rep. 2): Popeţ (min. 60, Ureche) – Daminescu, Mirescu, Gavruţă, Belu – Românu, Chiriac – Kecskes, Dobrincu, Toboşaru – Sevici

Share Now

Related Post