Amical: Poli – Ghiroda și Giarmata Vii 0:2 (0:1)

Alb-violeții au pierdut la capătul unui meci strâns cu colega de divizie, situată la periferia Timișoarei. În prima repriză, Patrick Peter a semnat ocazie de debut a meciului, când a tras de la 25 de metri la capătul unei incursiuni din flancul drept, însă portarul Ghirodei a respins în corner (min. 9). Galben-albaștrii au deschis scorul la primul șut pe poartă, după o jumătate de oră de joc, prin Ungureanu, al cărui șut din afara careului s-a strecurat pe sub Gakos (min. 33) și au controlat finalul de repriză, fiind aproape de desprindere în două rânduri.

Poate cea mai bună șansă a egalării a avut-o Daminuță în repriza secundă, atunci când lovitura sa liberă de la douăzeci de metri a trecut de puțin peste (min. 62). Cu multe schimbări de ambele părți, dar și o întinerire a unsprezecelui nostru, Ghiroda a controlat partea secundă, punându-l pe Gakos în dificultate la șuturile lui Baranyi și Budur, ambele parate de portarul nostru. Deși am încercat să fim periculoși pe contre, ultima pasă a lăsat de dorit, iar adversarii s-au desprins la capătul unei faze prelungite de atac, finalizată din apropiere de Bocșan (min. 73).

Partida a consemnat debutul lui Marius Călin la alb-violeți, fost component al Cermeiului, ușor accidentat la partida de miercuri.

Poli: Gakos – Rosenblum (58, Foca), Bilia, Plută (46, Popa), Sporin – Dorobanțu (58, Mitre), Chiriac (46, Călin) – Peter (58, Dincă), Daminuță (62, Tașcă), Iseini (58, Românu) – Staicu (58, Buzdugan)

Alb-violeții vor disputa două meciuri amicale și săptămâna viitoare, miercuri cu un adversar încă nestabilit, iar sâmbătă cu Pobeda Star Bisnov, formație de Liga a IV-a. Ora de începere a partidelor va fi 11.00.

Share Now

Related Post