Amical: Poli – Pobeda Star Bisnov 3:0 (2:0)

Alb-violeții au câștigat amicalul disputat în această dimineață, la capătul a nouăzeci de minute pe care băieții antrenați de Silviu Bălace și Răzvan Ionilă le-au dominat categoric. Sărbătoritul zilei, Cristi Daminuță, a deschis scorul cu un șut puternic (min. 25) din interiorul careului și tot el a centrat din lovitură liberă la golul desprinderii, semnat de Dănuț Bilia, cu capul (min. 45). Călin, Sporin și Rosenblum au semnat și ei ocazii în prima parte, însă portarul advers a fost la post.

Repriza secundă s-a desfășurat în aceeași direcție, în ciuda schimbărilor efectuate de alb-violeți. După o nouă fază fixă bătută de Daminuță și o lovitură de cap a lui Bilia, scoasă de sub bară (min. 50), Darius Buzdugan a avut două șanse importante de gol, însă întâi nu a prins cadrul porții, iar apoi șutul său din voleu a fost prins de portar. Acesta s-a revanșat la ultima fază a partidei, când a scăpat spre poartă ușor lateral stânga și a înscris cu un șut în forță de la 18 metri (min. 90). Adversarii noștri de Liga a IV-a au avut câte o ocazie importantă în fiecare repriză, la două faze asemănătoare, curse din flanc, dar portarii noștri au intervenit inspirat.

Tocmai în acest compartiment echipa noastră a prezentat o noutate, pe portarul Cristian Toma (1991), ultima oară la Timișul Șag, jucător care a mai evoluat pentru Millenium Giarmata și CFR Timișoara.

Poli: Toma (46, Gakos) – Rosenblum (58, Foca), Bilia, Plută, Sporin – Dorobanțu (46, Popa), Daminuță (58, Chiriac) – Peter (46, Dincă), Călin, Românu (58, Mitre) – Staicu (58, Buzdugan)

Următorul meci amical al echipei noastre va avea loc într-o săptămână, cu Progresul Ezeriș.

Share Now

Related Post