Amical: Poli – Progresul Ezeriș 0:2 (0:1)

La capătul unei săptămâni cu încărcare fizică, alb-violeții au întâlnit liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin, zona Oravița. Meciul a fost unul disputat, cu ocazii de ambele părți, însă prospețimea adversarilor și câteva erori în dispozitivul nostru au făcut diferența. Totodată, în primul unsprezece al lui Poli am consemnat o noutate,  pe mijlocașul Andrei Țugui (1996), jucător format de LPS Banatul și trecut pe la juniorii lui AS Roma, ultima oară la CSC Ghiroda.

Scorul a fost deschis din penalty de Progresul, după un fault al lui Rosenblum (min. 7), iar adversarii au avut șansa desprinderii zece minute mai târziu, însă n-au prins spațiul porții din poziție favorabilă. Echipa noastră a arătat mai multă inițiativă în a doua parte a primei reprize, fiind periculoasă mai ales la fazele fixe bătute de Daminuță, dar nici Staicu, nici Rosenblum nu au reușit să înscrie cu capul din apropiere, în urma unor cornere (min. 26, min. 35).

Repriza secundă nu a fost una bogată în ocazii, deși Poli a controlat teritorial partida. Prima mare șansă a venit la poarta noastră, însă Toma a fost la post cu o intervenție inspirată (min. 65).  Portarul nostru n-a mai avut când o eroare în linia noastră mediană a permis adversarilor să urce în careu cu balonul, iar finalizarea din cincisprezece metri a găsit plasa porții noastre (min. 77). Alb-violeții au căutat să revină pe tabelă, au avut ocazii la acțiunile lui Toboșaru, au lovit și bara după un corner al lui Peter, dar n-au reușit să înscrie.

Poli: Gakos (36, Popeț, 65, Toma) – Rosenblum (61, Foca), Plută, Bilia (78, Turdean), Popa (70, Chiriac) – Daminuță (55, Doroboanțu), Sporin – Peter, Țugui (64, Toboșaru), Românu (58, Dincă) – Staicu (70, Daminescu)

Urmează miercuri un amical cu Topolăvțu Mare, iar sâmbătă ultima partidă din presezon cu Sânnicolau Mare.

Share Now

Related Post