Amical: Poli – Unirea Sânnicolau Mare 3:0 (1:0)

Ultimul amical al pre-sezonului a adus o nouă victorie pentru alb-violeți, care s-au impus fără mari emoții în fața adversarilor clasați pe locul 11 în Liga a IV-a Timiș.

După un debut echilibrat, prima ocazie i-a aparținut lui Staicu, a cărui lovitură de cap a fost scoasă de sub bară de portar (min. 9). Poli a preluat inițiativa și am reușit deschiderea scorului la capătul unei acțiuni frumoase în flancul stâng, finalizată cu centrarea lui Peter și altă lovitură de cap, semnată de Călin, care a trecut peste portar și a intrat în poartă (min. 17). Adversarii au încercat să ofere rapid o replică, dar șutul trimis din afara careului a trecut puțin pe lângă bara lui Toma, care la scurt timp s-a ciocnit cu un adversar și ambii jucători au avut nevoie de o intervenție medicală. N-au fost multe ocazii la cele două porți, jocul fiind disputat mai ales în zona centrală, însă alb-violeții se puteau desprinde pe tabelă atunci când Peter a fost faultat clar în careul advers, Staicu a executat lovitura de la unsprezece metri, dar portarul a ghicit direcția mingii și a respins (min. 38). Același Staicu a avut șansa golului chiar înainte de pauză, la o acțiune în care a căutat să-și creeze un culoar de șut printre fundașii adverși, mingea trimisă până la urmă spre poartă trecând peste buturi (min. 44).

Începutul părții secunde a fost unul dinamic, cu ocazii de ambele părți. Întâi Staicu a trimis peste din prima, la o centrare venită de la Dincă (min. 47), ca apoi oaspeții să aibă un gol anulat pentru ofsaid, urmat o fază mai târziu de un șut de la 25 de metri care a trecut de puțin pe lângă (min. 50). Poli a controlat în mare ostilitățile, iar după alte zece minute am reușit al doilea gol al partidei, Peter împingând în poartă o minge șutată de activul Staicu, pe care portarul advers a reușit doar s-o respingă înspre tânărul nostru jucător (min. 61). Rolurile s-au inversat la golul următor, căci Peter l-a deschis inspirat pe Staicu pe un culoare central, și vârful nostru nu a greșit din poziție de unu la unu cu portarul (min. 75). Puteam să mai înscriem până la final, dar un henț făcut de portarul advers pentru a opri o minge lobată de Călin, care mergea spre poartă, cât și o lovitură de cap pe lângă a lui Toboșaru au limitat proporțiile scorului.

Poli: Toma (46, Gakos) – Rosenblum, Plută (83, Turdean), Bilia, Popa (76, Chiriac) – Sporin, Daminuță (76, Ionilă) – Dincă (56, Foca), Călin, Peter (83, Daminescu) – Staicu (76, Buzdugan, 82, Toboșaru)

La alb-violeți au fost indisponibili astăzi Iseini, Sevici, Mitre, Românu, Dorobanțu și Popeț, motiv pentru care pe final de partidă a intrat pe teren și secundul Răzvan Ionilă.

Programul echipei pentru săptămâna viitoare începe luni cu vizita medicală. Marți clubul organizează o conferință de presă, în care vor fi prezentați jucătorii nou-veniți, iar administratorul special Petre Mușat și antrenorul Silviu Bălace vor discuta despre perioada de pregătire și returul Ligii a III-a, care începe weekend-ul viitor.

Share Now

Related Post