ASA – Poli / Probleme de lot pentru ”alb-violeți”

Vineri, 10 februarie, de la ora 20,00, Poli Timișoara evoluează contra celor de la ASA Tg. Mureș, meciul din etapa a 23-a din Liga 1 Orange fiind programat pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj. Este un duel între ultimele două clasate, ambele trupe având 9 puncte, dar cu penalizare: Poli are -14, în timp ce ASA are -9.

Antrenorul Ionuț Popa și-a arătat îngrijorarea înainte de deplasare, la conferința de presă, în privința situației din lot: ”Suntem puțin dezamăgiți de ultimul joc, cel cu Gaz Metan Mediaș. Cu toții ne-am dorit victoria, dar nu am reușit-o. Sper ca la meciul de la Cluj să evoluăm în așa fel încât să scoatem un rezultat bun. Ne dorim o revanșă pentru meciul din tur, atunci când am pierdut și au fost acele probleme cu jucătorii ce au fost la spital. În condițiile date, ar fi bine dacă am scoate și un rezultat de egalitate. Doman și Șeroni sunt suspendați, avem și accidentați (Scutaru, Mailat, Poparadu – n.n.). Mi-aș mai dori doi jucători, având în vedere problemele de efectiv, aș avea nevoie de un fundaș și un mijlocaș central”.

Andrei Artean a subliniat importanța duelul de vineri: ”Ne așteaptă un meci greu, contra unei formații cu care ne vom bate la retrogradare. Suntem conștienți că o victorie ne va ajuta să ne creștem șansele de a rămâne în prima ligă. Trebuie să batem, contra Mediașului am pierdut două puncte din cauza lipsei de concentrare”.

Share Now

Related Post