”Aștept o altă determinare!”

Antrenorul Ionuț Popa a prefațat meciul cu Astra Giurgiu din campionat, în conferința de presă săptămânală a staff-ului tehnic. Tehnicianul ”alb-violet”, care nu va putea conta pe suspendatul Alexandru Munteanu, a declarat că așteaptă o determinare superioară a elevilor săi, dar și o îmbunătățire a aspectului ofensiv: ”În această săptămână am făcut mai multe jocuri-școală în care am încercat să îi integrăm pe cei nou veniți. Din păcate, nu am avut tot efectivul la dispoziție în fiecare zi, deoarece Mailat și Bîrnoi au avut probleme medicale. De asemenea, am făcut antrenamente separate cu cei trei atacanți, pentru a da o notă mai ofensivă echipei, acolo noi stăm mai puțin bine. Mă îngrijorează forma celor trei atacanți, sperăm că vom îmbunătăți acest aspect și ei să fie acei jucători care să aducă bucurie în sânul formației noastre”.

Ionuț Popa a avut cuvinte de apreciere la adresa Astrei Giurgiu: ”Este o formație împotriva căreia vom avea un meci foarte dificil. Astra a evoluat foarte bine în ultimul meci, cel din cupele europene. Are un antrenor nou, au veniți mulți jucători în această vară, o mențiune specială o am pentru Le Tallec, un atacant care îmi place foarte mult. Aștept o altă determinare din partea echipei, fiindcă diferența o poate face la acest nivel tocmai determinarea. Sper ca formația să treacă peste problemele economice, am încredere că jucătorii vor trata meciurile cu foarte multă seriozitate”.

Partida Astra Giurgiu – Poli Timișoara se va juca luni, 31 iulie, de la ora 21,00, fiind transmisă în direct pe Digisport, Dolcesport și LookTV.

 

 

 

Share Now

Related Post