”Atmosfera este foarte bună, din toate punctele de vedere!”

Poli Timișoara deschide etapa cu numărul 10 din play-out. ”Alb-violeții” se deplasează la Sfântu Gheorghe, acolo unde vor înfrunta Sepsi: ”Ne aflăm în fața poate celui mai important duel din ultimele pe care le-am avut. De la meci la meci, suntem tot acolo, parcă nu înaintăm deloc. Din păcate, ne prinde jocul într-o perioadă mai puțin favorabilă, pentru că  avem ceva probleme în lot. Dar sper că băieții care sunt în efectivul pentru acest meci să dea totul. Sunt conștient că este un joc greu. Dar am încredere în băieți, atmosfera este bună. Sper să ne întoarcem cu punct sau puncte, pentru a avea un moral ridicat înaintea duelului cu Mediaș”, a spus antrenorul Adrian Neaga, la conferința premergătoare deplasării.

Tehnicianul a vorbit punctual despre indisponibilități: ”Melinte este suspendat.  Artean, Țigănașu și Popovici sunt accidentați. Aceștia trei nu au nicio șansă să joace, nu fac parte din lot. Dar am încredere în cei care vor intra: au calitate și, în primul rând, au caracter”.

Neaga a apreciat faptul că meciul de mâine, 15 mai, de la ora 18,30, vor evolua într-o atmosferă frumoasă la Sfântu Gheorghe: ”Mă bucur că băieții au ocazia de a juca în fața unui stadion plin. Îi felicit pe cei de la Sfântu Gheorghe că au suporteri frumoși, pentru orice fotbalist trebuie să fie o motivație în plus asta”.

”Meci cu o încărcătură ridicată”

Portarul Cătălin Straton a prefațat duelul cu Sepsi, la rândul lui, subliniind atmosfera pozitivă din lot: ”Din punctul meu de vedere, meciul de marți nu este capital. Dar are o încărcătură ridicată. Dacă mă gândesc bine, cu trei puncte luate la Sepsi și cu o victorie la Mediaș, am fi salvați în proporție de 90%. Atmosfera e foarte bună din toate punctele de vedere. Mă bucur că Rică Neaga este alături de noi. Suntem o familie unită și indiferent ce va fi marți, vom încerca să scoatem trei puncte de la fiecare meci. Asta ne-a implementat Rică de când a venit, a spus că vrea victorie la fiecare joc și mă bucur că acea gândire este una sănătoasă”

Și Straton a lăudat atmosfera de la Sfântu Gheorghe: ”Ca fotbalist, mă bucur că avem ocazia să jucăm cu stadioane pline. Îi felicit pe cei de la Sepsi că au avut un management foarte bun să-și atragă suporterii.  Din punctul meu de vedere, este o motivație în plus de a face un meci cât mai bun acolo”

 

”Noi trebuie să ne câștigăm punctele. Până la finalul play-out-ului am încredere că vom acumula punctele necesare pentru a ne salva. Avem puterea de a realiza acest lucru. Sepsi e o echipă solidă, dar are și ea minusurile ei. A pierdut acasă cu Chiajna” (Adrian Neaga)

”Și când am pierdut un șir de meciuri, tot aici eram. Moralul este foarte bun, mai ales după ce am câștigat cu Chiajna și Juventus, echipe din zona noastră a tabelei. Tocmai de asta, ne dorim să scoatem trei puncte. Sepsi e surpriza play-out-ului, dar să nu uităm că și la noi sunt mulți jucători care anul trecut ne-am salvat de la -14. Cred că avem tăria de caracter de a câștiga oriunde, cel puțin în play-out!” (Cătălin Straton)

Share Now

Related Post