Avancronică / După punct (e), la Iași

Poli Timișoara are ocazia să-și refacă situația din clasament vineri seara, când se va deplasa la Iași, în uvertura rundei cu numărul 11 din Liga 1 Orange. ”Alb-violeții” se vor duela cu CSM Poli, formație care traversează și ea o perioadă nu tocmai fericită. Elevii lui Nicolo Napoli nu au decât o victorie în ultimele nouă runde, în timp ce Poli Timișoara a cedat cu 0-1 pe teren propriu în jocul de duminică, împotriva lui ASA Tg. Mureș.

Situația medicală la echipa noastră este una extrem de delicată. După jocul cu ASA, Scutaru a devenit indisponibil, fiind schimbat în prima repriză, iar la antrenamentul de marți, Alex Popovici a suferit o leziune musculară. Aceste probleme se adaugă listei care conțin mai vechii absenți, Poparadu, Pedro Henrique și Vădrariu. Mai mult, Croitoru este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Veștile bune vin din partea lui Cânu și Vraciu, ambii revenind zilele acestea la antrenamente, cu șanse de a intra în lotul de 18 care se va deplasa la Iași.

”Va fi un meci de care pe care, și noi și cei de la Iași ne agățăm de orice punct. Nu știu cum voi fi primit ca adversar, eu am stat într-un mandat nu mai puțin de cinci sezoane consecutive acolo, nu cred că a mai fost cineva într-o asemenea situație. Eu le păstrez ieșenilor același respect”, a spus antrenorul Ionuț Popa la conferința de presă de astăzi.

Partida de vineri, 30 septembrie, va începe la ora 18,00.

Duelurile din sezonul trecut:

Poli Timișoara – CSMS Iași 2-2 / CSMS Iași – Poli Timișoara 1-1 (sezon regular)

CSMS Iași – Poli Timișoara 0-0 / Poli Timișoara – CSMS Iași 2-3 (sezon play-out)

 

Share Now

Related Post