Poli-CFR Cluj 1-2

Poli a pierdut primul joc pe teren propriu după peste două luni, cedând cu 1-2 contra celor de la CFR Cluj. Oaspeții au punctat de două ori în prima parte: prima dată, Nascimento a înscris cu un șut de la 25 de metri, în minutul 16, pentru ca în minutul 42 Cristian să înscrie din 16 metri după ce Kirschstein nu a reușit să-l blocheze pe Nouvier, scăpat spre poartă. Poli a presat, a avut un penalty neacordat în minutul 45, când Javi Hernandez a fost blocat în fața careului mic de Mureșan, dar nu a punctat decât o singură dată, pe final. Atunci, Javi Hernandez a marcat un șut spectaculos din afara careului, dar reușita spaniolului din minutul 90 a fost prea tardivă pentru a o readuce pe Poli în joc.

Poli a jucat cu Kirschstein, Belu, Cânu, Melinte, D. Popescu, Artean (min. 66, Croitoru), Llorente, O. Popescu (min. 46, Rufino), Curtean, Goga (min. 10, Javi Hernandez), Elek.

 

Vineri, 23 octombrie, ora 20,30, stadionul ”Dan Păltinișanu” – etapa XV

Arbitri: Dragoș Istrate (București) – Mircea Orbuleț (București), Mircea Mihail Grigoriu (București). Rezervă: Cătălin Popa (Pitești)

Observatori: Ioan Onicaș (Zalău) și Romulus Gabor (Hunedoara)

Share Now

Related Post

blog-grid

Comunicat 13.09.2021

blog-grid

Comunicat