Calificare la Turneul Final U19

Tinerii alb-violeți au trecut cu brio de cele două adversare din Turneul Zonal, asigurându-și prezența la faza pe țară a Campionatului Național. În primul meci aceștia au trecut de ASU Politehnica, scor 3-1, grație golurilor marcate de Buga, Toboșaru și Dobrincu. Partida s-a disputat la Timișoara, pe stadionul Colterm.

Echipa folosită la Poli – ASU Politehnica:

Mosoarcă – Tărțău, Mirescu, Belu, Badaood – Chiriac, Mitre – Buga, Iseini, Toboșaru – Dobrincu

Au mai intrat: Covaciu, Bain, Tașcă, Gavrilă, Ursu


În al doilea meci, la Craiova, alb-violeții au întâlnit Academia de Fotbal Gică Popescu, formație pe care au depășit-o la scor, în ciuda unui meci echilibrat în prima parte. Pentru rezultatul final, 8-3, au marcat Iseini, de trei ori, Toboșaru, de două ori, și Mitre, Chiriac, Dobrincu câte o dată.

Echipa folosită la Poli – Academia de fotbal Gică Popescu:

Mosoarcă – Marc, Mirescu, Belu, Badaood – Chiriac, Mitre – Buga, Iseini, Toboșaru – Covaciu

Au mai intrat: Dobrincu, Tărțău, Bain


Antrenorul Pavel Velcotă, secondat de Petre Vlătănescu pentru acest turneu, a declarat:

„Am avut un meci foarte greu în finală, având în vedere şi faptul că am jucat vineri la Timişoara şi ne-am deplasat imediat după meci înspre Craiova. Partida a fost la fel de dificilă, cu un adversar puternic, bun din punct de vedere valoric şi impozant fizic. Am primit gol repede, deci a trebuit să riscăm, nu mai aveam ce să pierdem. Din fericire ne-a ieşit, am avut 4-2 la pauză, dar scorul a ajuns la 4-3 în repriza secundă, acesta fiind momentul cheie al disputei. L-am gestionat bine şi am reuşit să ne desprindem jucând curajos şi ofensiv.

Obiectivul nostru la începutul competiţiei era calificarea în primele patru pe țară, ceea ce am reușit. Aceste rezultate ne obligă să țintim mai sus, fiindcă am arătat că avem calitate, şi ne dorim primul loc. Facem tot ce depinde de noi, nu contează cine este adversar, toate echipele ajunse la turneul final fiind valoroase.”

Faza finală se va disputa la sfârșitul săptămânii. Vineri are loc tragerea la sorți a celor două semifinale, acestea urmând a se disputa sâmbătă, iar duminică au loc alte două partide pentru a stabili podiumul competiției. Celelalte participante sunt Concordia Chiajna, Politehnica Iași și CSS 2 Baia Mare.

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021