”Cel mai important meci al sezonului”

Poli Timișoara are nevoie de o victorie pentru a rămâne cu șanse importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Duminică, 10 aprilie, de la ora 17,30, ”alb-violeții” se vor duela acasă cu FC Voluntari, în runda VI din play-out. Trei puncte sunt esențiale: ”Este cel mai important meci al sezonului, este un meci care poate să ne dea moral. Trebuie să câștigăm meciul ca să sperăm în continuare. Voluntari se prezintă bine în 2016, are victorii aproape pe linie, se prezintă că o forță. Ne așteaptă un meci dificil, este una dintre șansele noastre de redresare”, a spus astăzi antrenorul Petre Grigoraș, la conferința de presă premergătoare partidei.

Din păcate, tehnicianul nostru va avea mari dificultăți în întocmirea unei formule de start, ținând cont că lista indisponibililor și a incerților este foarte mare. Belu s-a accidentat la Botoșani și de-abia azi a început să alerge ușor, Dan Popescu a suferit o disjuncție la umăr în ultimul meci, având ”șanse de 10% să joace”, așa cum a spus antrenorul. Scutaru face de antrenamente de două zile, în vreme ce și Zicu este incert. Pedro Henrique va lipsi și el, în timp ce portarul Gomis încă nu este pregătit să intre în primii 18.

Jocurile din acest sezon cu Voluntari nu au fost productive pentru Poli. În toamnă, la București a fost 0-0, în vreme ce în primul joc oficial din 2016 ilfovenii s-au impus la Timișoara cu 2-1.

Share Now

Related Post