”CFR are jucători rapizi, este periculoasă pe contratac”

Poli Timișoara va avea luni, 6 decembrie, de la ora 18,00, a doua deplasare consecutivă, după eșecul cu 0-2 de miercuri, de la CSU Craiova. ”Alb-violeții” vor evolua în runda a 19-a din Liga 1 Orange pe terenul celei care a acumulat, pe teren, cele mai multe puncte până acum. CFR Cluj a obținut 35 de puncte și ar fi pe primul loc, dar din cauza unei penalizări este pe locul 5, cu 29 de puncte. Și Poli Timișoara s-a descurcat bine pe teren, având 18 puncte scoase, și ar fi pe locul 12 de baraj, dar este pe ultima poziție, cu 4 puncte, tot din pricina penalizărilor.

Ionuț Popa va avea din nou probleme de efectiv. Llorente este suspendat, Cânu, Bocșan și Novak sunt accidentați, iar Croitoru este incert. Tehnicianul nostru a spus că ia în calcul schimbarea sistemului: ”I-am văzut pe cei de la CFR în două meciuri. Este inexplicabil cum au pierdut cu Pandurii, iar cu Astra au avut altă față. Este o formație foarte valoroasă, drept dovadă că ar fi lideră cu punctele câștigate pe teren. CFR joacă bine pe contraatac, are jucători rapizi și este foarte periculoasă la fazele fixe. Avem probleme în alcătuirea formației, s-ar putea să intre în teren Poparadu sau Vădrariu dintre cei care au fost accidentați în ultima perioadă”.

Andrei Artean este jucătorul polist cu cele mai multe minute în teren în prezenta stagiune: ”Vom întâlni una dintre echipele bune ale campionatului. Este un meci dificil, dar noi ne dorim să scoatem maxim din acest joc. Suntem conștienți că va fi greu la Cluj. Deocamdată nu resimțim oboseala, dar vom vedea cum va fi atunci când vom juca meciuri din trei în trei zile… ”

Share Now

Related Post