Cifre remarcabile pentru Poli!

Poli Timișoara este unica formație din România care activează în acest moment pe toate cele trei fronturi: Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii. Echipa noastră a reușit în acest sezon să depășească realizările din celelalte două ediții de Liga 1 în care a participat, în ciuda bugetului mult redus față de sezoanele amintite.

Astfel, cu victoria de vineri contra celor de la Pandurii, Poli a ajuns la 38 de puncte realizate în acest sezon pe teren în 31 de partide. Practic, s-a egalat suma de puncte obținută pe teren în 34 de etape din stagiunea 2013-2014, în ediția trecută Poli izbutind să acumuleze în total doar 32 de puncte.

Așa cum am mai precizat, Poli și-a depășit performanțele din sezoanele precedente în Cupa României și Cupa Ligii. În perioada 2012-2015, Poli nu a reușit să treacă de pragul sferturilor de finală din Cupa României, iar în Cupa Ligii anul trecut echipa noastră a fost eliminată în sferturile de finală.

În anul calendaristic 2017, Poli a pierdut doar două meciuri oficiale din 12 jocuri disputate în toate competițiile: 0-5 cu Viitorul și 0-1 cu Iași.

După victoria cu Pandurii, Poli este foarte aproape ca pentru a doua oară în acest sezon să ocupe un loc neretrogradabil, în ciuda penalizării de 14 puncte!

 

Share Now

Related Post