Colaborare între Poli și Galaxy Timișoara

Poli Timișoara a semnat o colaborare cu Galaxy Timișoara, școala de fotbal condusă de Silviu Bălace și Goran Corojor, pentru sezonul următor. În baza acesteia, două grupe de juniori de la Galaxy vor juca sub culorile și numele lui Poli în sezonul 2020-2021.

Galaxy Timișoara are peste 200 de copii, născuți între 2005 și 2016, inclusiv o grupă de fete, înființată încă de la deschiderea școlii în 2015. Pe lângă cele două grupe care vor evolua în alb-violet, Galaxy are alte opt echipe angrenate în competițiile de juniori la diverse categorii de vârstă. Tinerii beneficiază de antrenori licențiați A, B și C, antrenor cu portarii, preparator fizic, cât și de o bună infrastructură, teren cu sintetic, balon, teren de iarbă și servicii medicale de specialitate – adică toate condiţiile necesare pentru a permite tinerilor să savureze fotbalul și să învețe cum să-l practice.

Obiectivul principal al academiei este ca „toţii copiii care trec prin şcoala de fotbal să fie disciplinaţi şi dacă nu ajung într-o carieră sportivă, să ajungă oameni care să stea cu capul sus, să aibă o mentalitate de învingători în orice meserie ar activa” (S. Bălace).

În ceea ce privește colaborarea dintre cele două cluburi, aceasta are în vedere formarea și dezvoltarea tinerilor jucători, cu opțiune de transfer la seniorii clubului Poli Timișoara în anii următori.

Pentru detalii referitoare la înscrierea copiilor la una din grupele de juniori, puteți să-l contactați pe Ciobi Peter, team-manager-ul echipei noastre: 0726.962 .945.

Share Now

Related Post