Compania ”Winner”, noul partener al clubului nostru

Casa de pariuri sportive ”Winner” este noul partener al clubului nostru! ”Datorită pasiunii noastre pentru sport, am ales să ne implicăm mai mult și să începem o colaborare alături de clubul Poli Timișoara, pentru a contribui la dezvoltarea fotbalului românesc”, a spus reprezentantul ”Winner”, dl. Alex Constantin, la conferința de presă de astăzi, 15 decembrie.

”Ne bucurăm că avem un nou partener alături de noi. Ne dorim să avem cât mai multe companii multinaționale alături de noi, mai ales că în acest an Poli Timișoara a realizat lucruri extraordinare. Acest parteneriat cu Winner a fost în discuție și în vară, ne bucurăm că s-a materializat acum. Atâta vreme cât este pe tricouri, înseamnă că este un contract destul de consistent”, a declarat președintele clubului nostru, Radu Birlică.

”Ne bucurăm că putem fi parte a renașterii unui club care transcende aproape un secol de la înființare. Pentru  Winner, implicarea în acest proiect reprezintă o oportunitate pentru a putea transpune în realitate interesul și pasiunea pentru sport. Am ales acest proiect pentru încrederea pe care o inspiră dedicația echipei, competența staff-ului tehnic și administrativ și nu în ultimul rând, ba dimpotrivă, dorința de performanță întâlnită aici. Dorim să mulțumim clubului pentru a ne fi oferit posibilitatea de a fi parteneri li pentru încrederea arătată brandului WINNER” (Alexandru Cosmin, referent marketing WINNER)

 

Share Now

Related Post