Competiţia suspendată până cel puţin pe 22 aprilie

FRF a anunţat că termenul de suspendare al competiţiilor, stabilit iniţial până pe 31 martie, se va amâna cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă. Astfel, partidele oficiale nu se vor relua înainte de 22 aprilie, iar federaţia are în vedere mai multe scenarii pentru încheierea campionatului în curs, în funcţie de evoluţia situaţiei de sănătate din ţară.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a punctat: „Obiectivele de la care vom pleca în deciziile ulterioare sunt următoarele: când vine vorba de campionatele interne, înainte de toate, obiectivul numărul unu este siguranța și sănătatea suporterilor, a jucătorilor, a staff-ului și a tuturor persoanelor angrenate în organizarea unei competiții sportive. Al doilea obiectiv este sustenabilitatea financiară a cluburilor care se traduce prin lichiditatea cluburilor care se răsfrânge asupra întregii economii a fotbalului, suporteri, antrenori, jucători, arbitri, voluntari, deținători de drepturi tv și sponsori. Iar al treilea obiectiv: orice decizie pe care vom fi forțați de împrejurări să o luăm, vrem să producă cel mai mic nivel de nedreptate pentru toate cluburile participante”.

Antrenamentele alb-violeţilor rămân sistate momentan, urmând ca în funcţie de scenariile propuse de FRF, şi de situaţia din ţară, conducerea şi staff-ul tehnic să pregătească un plan în vederea reluării activităţii.

Share Now

Related Post