Comunicat 17.05.2021

Dragi suporteri alb-violeţi,

am încheiat cu bine acest sezon extrem de dificil pentru clubul nostru. Băieții care au propulsat echipa pe podiumul Ligii a 3-a în toamnă au arătat multă calitate și au asigurat premisele unui retur în care am fost feriți de emoții. Dată fiind situația în care ne aflăm, consider că rezultatele obținute în etapele din acest an au fost onorabile, din păcate de multe ori sub ceea ce au arătat alb-violeții pe teren. Le sunt recunoscător pentru munca depusă, sacrificiile pe care le-au făcut și maniera în care au luptat pentru a încheia cu fruntea sus acest sezon.

Totodată, le mulțumesc celor din staff, Silviu Bălace, Răzvan Ionilă, Gyuri Stoianov și Csaba Peter ,pentru cum au gestionat acest retur, cu profesionalism maxim, mai ales în ultimele săptămâni, când nu am putut fi alături de echipă. Îi sunt recunoscător și lui Goran Goța și clubului ACS Galaxy Timișoara, pentru infrastructura sportivă pe care ne-au asigurat-o când am avut nevoie de ea.

Mulțumesc, bineînțeles, și tuturor suporterilor. Am evitat să detaliem amploarea dificultăților întâmpinate în acest final de sezon, fiindcă există și probleme mai mari în comunitatea noastră, care necesită toată atenția. Vă spun însă cu mâna pe inimă că nu știu cum am fi încheiat acest retur fără susținerea voastră, atât prin contribuțiile oferite etapă de etapă, cât și prin maniera în care ați stat alături de alb-violeți indiferent de rezultate. Mai bine de jumătate din lotul echipei și-a găsit susținători în rândul suporterilor, un semnal extraordinar de încredere oferit acestor tineri jucători.

În ceea ce privește viitorul clubului, săptămâna aceasta are loc un nou termen în dosarul insolvenței, în data de 20 mai. Știți prea bine că de doi ani de zile ne luptăm, prin forțe proprii, cu doi-trei susținători și asistența administratorului judiciar, să continuăm activitatea, să oferim un cadru profesionist jucătorilor pe care îi mai avem sub contract, însă situația rămâne critică. În funcție de decizia Tribunalului Timiș, vom evalua posibilitățile pe care le avem pentru următoarea perioadă.

Nu în ultimul rând, mă declar recunoscător și emoționat de gândurile pe care mi le-ați dedicat când am fost internat după diagnosticarea cu Covid-19. Au fost săptămâni grele, dar din fericire efectuasem deja vaccinul, ceea ce m-a protejat de cele mai rele efecte ale bolii. Le mulțumesc medicilor de la Spitalul CFR, care m-au tratat exemplar, condițiile spitalicești fiind la un nivel deosebit de ridicat.

Vă doresc tuturor multă sănătate, să aveți grijă unii de ceilalți, ca să revenim la normalitate cât mai curând.

Petre Muşat,
Administrator special

Share Now

Related Post