Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat în unanimitate pentru a prelua postul de administrator special. Îi asigur, pe această cale, că voi administra clubul în mod legal și cu bună știință pentru îndeplinirea obiectivului, adică reorganizarea și ieșirea din insolvență. Nu aș vrea să comentez mult pe tema absenței nemotivate a unui membru ONG (reprezentantul Consiliului Județean) de la Adunarea Generală.
Până la definitivarea tabelului preliminar, administratorul judiciar va trimite notificări tuturor creditorilor, cu termenele-limită pentru depunerea declarațiilor de creanță.
Activitatea mea viitoare va fi aceea de a administra bunul mers al clubului în numele acționarilor, sub supravegherea administratorului judiciar, acesta din urmând verificând și avizând legalitatea documentelor. Intrarea în insolvență a avut ca scop evitarea depunctărilor, fiind în momentul respectiv în incapacitate de plată către terțe persoane și, automat, evitarea falimentului implicit desființarea clubului.
Pentru a anula orice speculație vizavi de dispariția clubului, precizez că am ales calea legală de a ne reorganiza prin insolvență. Instanța ne-a admis cererea și am trecut de o etapa  importantă, alegerea administratorului special. Rezultatul final obligatoriu  trebuie să fie găsirea unui investitor potent care să preia în întregime clubul și să-l scoată din insolvență. În niciun caz, acțiunile noastre nu au ca scop intrarea în faliment și, automat, desființarea.
În ceea ce privește partea sportivă, vreau să le atrag atenția jucătorilor, în mod public, că intrând în această etapă, ei trebuie să-și respecte blazonul și să depună toate eforturilor  pentru ca Poli Timișoara să se ridice și prin victoriile lor. Nu vom mai accepta jumătăți de măsură la prestațiile lor, având în vedere că toate salariile pe septembrie sunt plătite și facem eforturi lună de lună ca de-acum să le fie plătite salariile.
Totodată, ne ocupăm de atragerea de noi fonduri, de noi sponsori pentru ca planul de reorganizare să aibă succes.
Hai, Poli!
Radu Birlică, administrator special
Share Now

Related Post