Comunicat

În ciuda tentativelor conducerii de a găsi o soluție care să ne permită prezența la debutul sezonului 2021/2022 al Ligii a 3-a, nu vom reuși să facem acest lucru.

Membrii asociați și creditorii clubului nostru nu au posibilitatea să asigure necesarul financiar pentru a acoperi cheltuielile asociate cu prima etapă a acestui sezon. Astfel, am fost nevoiți să trimitem o adresă către FRF prin care să notificăm faptul că Poli Timișoara nu se va prezenta la partida programată sâmbătă, 28 august, cu începere de la ora 18, la Dudeștii Vechi.

Ne cerem scuză față de adversarii noștri, Pobeda Stár Bišnov, care urmau să celebreze pe această cale și promovarea obținută în această vară în fața propriilor suporteri.

Ne cerem scuze și față de suporterii alb-violeți, care merită mai mult decât incertitudinea care a dictat soarta lui Poli în ultimii ani.

Vom încerca să obținem o finanțare pentru săptămâna viitoare, însă situația este una deosebit de complicată.

blog-grid

Comunicat 13.09.2021