Comunicat

Clubul Poli Timișoara infirmă zvonurile referitoare la o iminentă depunctare în speța legată de jucătorul Georgi Sarmov. Camera de soluționare a litigiilor de la FIFA a decis că Poli Timișoara trebuie să achite o anumită sumă către fotbalistul amintit. În acest moment, conform regulamentelor și procedurilor așteptăm motivația comisiei, urmând ca datoria să fie achitată integral, în termenul impus.
Nu există nicio adresă de la FIFA și FRF în care clubul să fie anunțat că va fi depunctat. O asemenea penalizare s-ar impune doar în cazul unei hotărâri a Comisiei de Disciplină a FIFA, speța neajungând la această instanță. Practic, clubul nostru mai are dreptul la încă două căi de atac în cazul Sarmov.
Totodată, precizăm că nu există riscul vreunei depunctări din cauza unor datorii.
Ne exprimăm regretul că apar știri false legate de Poli Timișoara, fără a se solicita în prealabil un punct de vedere, conform normelor elementare de jurnalism. În orice moment, clubul nostru este la dispoziția mass-media, pentru a oferi lămuriri asupra problemelor sportive sau economice de la Poli Timișoara.

Share Now

Related Post

blog-grid

Comunicat 13.09.2021

blog-grid

Comunicat