Comunicat de presă

Referitor la situația regretabilă de la meciul de rugby dintre Timișoara Saracens și Stade Francais Paris, clubul nostru precizează următoarele lucruri:
1) Instalația de încălzire a gazonului a fost achiziționată de ACS Poli Timișoara în 2015, având în vedere că un astfel de utilaj este obligatoriu în obținerea licențierii pentru Liga 1. Instalația nu a fost folosită deoarece în această perioadă de timp nu a fost nevoie de utilizarea ei, condițiile meteorologice permițând desfășurarea meciurilor oficiale de Liga 1.
2) Conectarea instalației a întârziat nu din cauza clubului nostru, ci a lipsei unui generator corespunzător la stadionul ”Dan Păltinișanu”. Încălzirea gazonului a început vineri, 13 ianuarie, după ce clubul Timișoara Saracens a asigurat, pe propria cheltuială, un generator și s-a încheiat un proces verbal de recepție.
3) Deși achiziționarea instalației de încălzire s-a făcut strict pe cheltuiala clubului, fără niciun ajutor din partea proprietarului stadionului, ACS Poli Timișoara va pune instalația în cauză la dispoziția oricărui club care va avea nevoie de ea în activitățile de pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Share Now

Related Post