Craiova – Poli / ”Vrem să ne întoarcem cu puncte”

Poli Timișoara tratează etapa intermediară din Liga 1 Orange cu aceleași absențe ca și în duelul victorios cu Astra (2-0) de duminică. Fundașii Cânu și Novak sunt accidentați, astfel că lotul care se va deplasa pentru confruntarea de mâine, 30 decembrie, ora 14,00, de la CSU Craiova va fi identic cu cel de la jocul din urmă cu două zile. Poli are 4 puncte în ultimele două jocuri, astfel că gândurile legate de partida de pe stadionul ”Extensiv” se leagă de o potențială victorie: ”CSU Craiova este o echipă pe care o respect foarte mult. Are un antrenor foarte bun, are jucători tehnici și inventivi, care sigur ne vor pune probleme, însă totul va fi în funcție și de starea terenului. Mizez pe determinarea jucătorilor, dar să vedem și cum stăm cu prospețimea, având în vedere că noi am jucat duminică, iar cei de la Craiova au două zile în plus de odihnă. Să sperăm că nu vom avea și noi problemele de oboseală ce le-a avut Astra, care a venit cu autocarul de la Viena la Timișoara”, a spus azi antrenorul Ionuț Popa la conferința de presă.

Portarul Cătălin Straton, care a evoluat în trecut la ”alb-albaștrii” din Bănie se arată optimist înaintea deplasării: ”Sper să ne întoarcem cu toate cele trei puncte de la Craiova. Suntem o o pantă ascendentă și ne dorim să continuăm cu rezultatele pozitive. Este un meci special pentru mine, au fost doi ani frumoși la Craiova, le mulțumesc pentru asta celor de acolo. Le doresc din tot sufletul să aibă un parcurs cât mai bun, dar după meciul cu noi. Trebuie să luăm cele trei puncte, ar fi frumos să obținem un rezultat excelent contra unei echipe foarte iubite în Oltenia”.

Poli are o victorie în cinci dueluri cu CSU Craiova: 3-2 în turul actualului sezon. În ediția trecută s-au consemnat trei remize (1-1 și 2-2 la Timișoara, respectiv 1-1 la Craiova) și o victorie a oltenilor, 1-0 în Bănie.

Share Now

Related Post