”Dacă vom fi gladiatori, ne vom salva ușor de la retrogradare”

Poliștii sunt conștienți de importanța duelului de luni, 21 mai, ora 20,45, cu Gaz Metan Mediaș. Partida contează pentru etapa a 11-a din play-out și echipa noastră trebuie să învingă pentru a păstra șanse consistente de rămânere în Liga 1 Betano: ”Urmează un meci foarte important pentru noi, dar cred că avem puterea și atitudinea necesare pentru a câștiga acest joc. După partida pierdută din păcate la Sepsi Sf. Gheorghe, am avut o discuție cu băieții și am analizat șansele care sunt… Avem în continuare șanse pentru salvarea de la retrogradare și eu cred că vom reuși acest lucru. Am încredere în băieți și le-am zis că dacă vom fi gladiatori începând de la meciul de luni, ne vom salva foarte ușor de la retrogradare”, a spus la conferința de presă de azi, antrenorul Adrian Neaga.

Tehnicianul a explicat situația indisponibilităților din lot: ”Haruț este bine, s-a întors ieri la Timișoara. A fost în vestiar astăzi să se vadă cu colegii. Vom juca și cu gândul la el în meciul de luni și cred că vom reuși să câștigăm, fiindcă avem nevoie de toate cele trei puncte. Haruț va lipsi până la finalul acestui sezon, pentru el s-a încheiat campionatul. Era tânărul cel mai în formă, dar mai avem tineri sub 21, Oprea, Velcotă sau Bîrnoi, care ne pot ajuta. Sunt convins că tânărul sau tinerii care vor intra luni în teren se vor ridica la pretențiile noastre. Revine Melinte, după suspendare. S-a refăcut Artean, dar Cânu este suspendat. Popovici este accidentat, iar Țigănașu va trebui să se opereze din nou, fiind lovit exact acolo unde a fost intervenția chirurgicală. Probleme de efectiv sunt, dar toți jucătorii din vestiar au capacitatea de a câștiga meciurile rămase. Cred că la finalul acestui sezon Timișoara se va bucura din nou de un loc în prima ligă, fiindcă acest oraș merită asta”

Alin Șeroni: ”Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Sperăm să obținem victoria și apoi să ne gândim la celelalte meciuri rămase până la final. Pentru noi, la Sepsi jocul a devenit dificil după accidentarea lui Haruț. Până atunci, până-n minutul 40 am controlat jocul, am avut șansă de gol, am dominat la fazele fixe. Sperăm că la meciul de luni să obținem victoria și să ne gândim la salvare. Cu o victorie ajungem la 25 de puncte și totul se poate juca până la final”

Share Now

Related Post