Deplasare dificilă la Botoșani

Poli Timișoara va evolua luni, 4 aprilie, de la ora 18,00, la Botoșani, în etapa V din play-out. Antrenorul Petre Grigoraș nu se va putea baza pe mai mulți jucători ”alb-violeți”: Zicu a părăsit terenul în prima repriză a meciului cu Petrolul din cauza unor probleme musculare, Pedro Henrique are genunchiul umflat după antrenamentul de joi, iar Scutaru încă nu este refăcut total. Rajcomar nu este la parametrii maximi, în vreme ce probleme medicale mai acuză și Cânu.

Chiar și așa, tehnicianul polist are speranțe într-un rezultat bun în duelul de luni: ”Și Poli, și Botoșani trec printr-o perioadă nu foarte bună. Rezultatele vorbesc de la sine, nici nu trebuie să ne uităm la joc. Suferim după puncte, va fi o deplasare extrem de grea. Avem ocazia ca la Botoșani să mai spălăm din înfrângerea suferită cu Petrolul. Vom evolua în fiecare meci ca și cum ar fi ultimul. Vom aborda partida la victorie, pentru că stăm prost în această perioadă. Matematic avem posibilitatea să ne salvăm”

În sezonul regulat, Poli a învins la Timișoara cu 1-0 (gol Elek), iar la Botoșani a fost 1-1, echipa noastră marcând prin Hernandez.

Share Now

Related Post