Donaţie pentru Rotary Gala

Clubul nostru a oferit mai multe donaţii pentru Rotary Gala care se desfăşoară în 10 noiembrie, 2018. Acestea vor fi licitate în cadrul evenimentului, iar banii obţinuţi vor fi direcţionaţi către unul din proiectele de responsabilitate socială ale organizaţiei Rotary. Filosofia acestora se axează pe şase căi prin care se implică în dezvoltarea comunităţii:

1. Dezvoltarea multiculturalității, a integrării și a păcii;
2. Grija pentru sănătatea oamenilor;
3. Grija pentru o apă curată, pentru mediu și planetă;
4. Grija pentru copii, mame și familii;
5. Dezvoltarea educației și a culturii;
6. Dezvoltarea economiilor și a comunităților locale.

Sunt o serie de priorităţi sociale pe care şi Poli Timişoara le împărtăşeşte. Ne-a bucurat mult invitaţia de a participa la eveniment şi a putea face o diferenţă în comunitatea noastră. Astfel, clubul a oferit către licitare:

  • Două tricouri de joc ale echipei noastre

Poli Timișoara suferă în liga secundă, dar cu toată dezbinarea orașului pe falii violete, numele trezește amintirea unor pasiuni vii. Cele două tricouri oferite de club sunt din sezonul 2017-2018 al Ligii 1. Unul este semnat de o pereche de fotbaliști: Cristian Melinte și Dorin Codrea. Melinte, ajuns la treizeci de ani, a jucat inclusiv în Serie A, în Italia, în vreme ce Codrea se află la sezonul de debut în Liga a 2-a din România. Cei doi mai au în comun faptul că au fost formați local de LPS Banatul.

Al doilea tricou este semnat de Cosmin Bîrnoi, un mijlocaș cu mult fler crescut la Poli Timișoara, care a avut parte de primul lui sezon întreg în Liga 1 anul trecut.

  • Două tricouri ale naţionalei României

Cele două tricouri ale Naționalei României (ediția 2018) sunt semnate de doi fotbaliști care au avut onoarea să le poarte. Ștefan Nanu este actualmente antrenor principal la Poli Timișoara și are 7 selecții pentru Națională. El a optat pentru tricoul roșu, ridicat la rang de faimă în timpul Campionatului Mondial din Franța, când tricolorii l-au asortat cu părul vopsit blond. Ovidiu Petre ocupă poziția de director sportiv la Poli Timișoara, club la care a evoluat o bună parte din carieră. Tricoul Naționalei l-a îmbrăcat de 23 de ori și a ales să-și lase semnătura pe clasicul galben.

  • Două mingi de joc

Mingile sunt semnate de componenții echipei Poli Timișoara, majoritatea tineri sub 21 de ani crescuți în alb-violet. Unor veterani precum Octavian Drăghici (32) și Mădălin Smaranda (34) li se alătură foști internaționali de tineret precum Denis Haruț (19) și Radu Motreanu (20), sau juniori aspiranți asemeni lui Sergiu Românu (16). Poli, cu toate neajunsurile ultimilor ani, a oferit fotbalului timișorean și nu numai o serie de jucători talentați, care evoluează acum de la București la Becicherec, de la Pisa la Žižkov.

Share Now

Related Post