Egal la Ploiești: Petrolul – Poli 1-1

Poli Timișoara a ajuns sub comanda lui Florin Marin la șapte meciuri consecutive fără eșec, remizând luni seara, 1-1, pe terenul Petrolului. ”Alb-violeții” trebuiau să plece cu trei puncte, având per total mai multe șanse de gol decât gazdele. Mai mult, Poli a avut un gol nevalidat, la scorul de 1-1.

Cea mai mare șansă a primei reprize i-a aparținut lui Bărbuț. Acesta a fost găsit în poziție ideală la 15 metri de poartă de Goga, cel care a avut o cursă pe partea stângă, dar șutul a trecut peste poartă. După pauză, Llorente a anunțat deschiderea scorului cu un șut de la 25 de metri în transversală, în minutul 56. Mijlocașul spaniol avea să puncteze în minutul 69, când a trimis de la 18 metri, cu efect, în dreapta lui Pecanha: 0-1! Gazdele au egalat după doar trei minute, în minutul 72, când Velasco a marcat din șapte metri, după o fază confuză în careul nostru. Pe final, tot Poli avea să creeze pericol, iar în minutul 85 Elek avea să șuteze din zece metri lateral stânga, mingea a trecut linia porții, fiind respinsă de Pecanha, dar arbitrii nu au validat golul!

Poli a jucat în alcătuirea: Kirschstein, Melinte (min. 60, Belu), Scutaru, Cânu, D. Popescu, Artean (min. 86, Curtean), Sarmov, Llorente, Bărbuț (min. 81, Ov. Popescu), Goga, Elek

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021