Egal spectaculos, la sase meciuri fara esec!

Poli Timisoara a remizat pe teren propriu, 2-2, în uvertura rundei XII, contra celor de la CSMS Iasi. Sub comanda lui Florin Marin, ”alb-violetii” au ajuns la sase meciuri consecutive fara esec, bifând patru victorii si doua remize. A fost un joc în care Poli merita mai mult, irosind bune sanse de-a lungul meciului prin Goga, Javi Hernandez sau Belu.

Iesenii au deschis scorul în minutul 9 prin Golubovic, care a punctat cu capul din centrul careului mare. Poli a fortat egalarea, obtinând-o dupa pauza, în minutul 47, când Luchin a deviat cu capul, de la zece metri, dupa o lovitura libera bine batuta de Croitoru. Oaspetii au punctat repede prin Ciuca, tot printr-o lovitura de cap, din centrul careului, în minutul 48! În fine, 2-2 s-a facut în minutul 63, când Goga a transformat penalty-ul dictat pentru un fault comis de Ciuca asupra lui Zicu, fara sa se fi dictat eliminare, desi ieseanul se afla în postura de ultim aparator.

Poli: Kirschstein, Belu, Luchin, Scutaru, D. Popescu, O. Popescu, Sarmov, Hernandez (min. 46, Croitoru), Bărbuț (min. 46, Zicu), Goga, Elek (min. 86, Rufino)

Related Post