Energeticianul – Poli / Probleme mari de lot pentru ”alb-violeți”

După doar trei zile, Poli Timișoara are un nou joc de campionat, de data asta contra celor de la Energeticianul. Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11,00, ”alb-violeții” se deplasează la Petroșani, în etapa a 12-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Poli Timișoara este pe penultimul loc, cu cinci puncte și traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al rezultatelor. Antrenorul Ștefan Nanu se confruntă și cu multiple probleme de ordin medical: ”Din păcate, nu putem folosi mai mulți jucători. Portarul Smaranda este indisponibil în continuare, după accidentarea din meciul cu Pandurii. Bocșan, Rudolf Avaro și Bîrnoi au probleme medicale și sunt șanse aproape nule de a fi folosiți sâmbătă. Să mai amintim de absența lui Mrkela, care are tendinită și nu s-a pregătit zilele acestea cu noi. Din păcate, este sub semnul întrebării și prezența lui Pop, care a acuzat dureri după antrenamentul de vineri”.

Tehnicianul speră totuși într-o prestație bună a celor care vor intra sâmbătă pe teren: ”Energeticianul este una dintre echipele bune ale Ligii 2, chiar dacă în acest moment este pe locul 10. Am încredere că jucătorii mei vor elimina pe cât posibil greșelile personale, cele care ne-au costat foarte multe puncte. Mă bazez pe dorința de afirmare a tinerilor jucători – de exemplu, Toboșaru a jucat deja două meciuri și este în creștere. Nu ar fi exclus să intre în calcule un alt junior, Românu”

Share Now

Related Post