Eșec la limită, contra liderului din Liga 2 ucraineană

Astăzi, 5 februarie, poliștii au susținut cel de-al doilea test din cantonamentul susținut la Side, în Turcia. Adversari au fost acum liderii din Liga secundă ucraineană, cei de la SC Dnipro-1.

A fost un meci în care oponenții noștri au avut inițiativa, dar ”alb-violeții” trebuiau să primească două lovituri de pedeapsă. Prima dată, în minutul 24, când arbitrul nu a arătat punctul cu var la un henț comis de ucraineni în careul de 16 metri. Apoi, în primul minut de prelungiri, când Pop a fost faultat în careu, dar ”centralul” a trecut cu vederea infracțiunea.

Unicul gol a fost înscris în minutul 85, când Kulish a punctat cu tibia, după o centrare venită dintr-o lovitură de colț.

Cele mai importante șanse ale lui Poli:

Minutul 6: Golda a deviat cu capul mingea venită din lovitura liberă executată de Olteanu, dar balonul a trecut pe lângă buturile ucrainenilor.

Minutul 40: Fază rapidă de atac a noastră, Motreanu a centrat, dar Rogoveanu a tras în blocaj

Minutul 50: Drăghici a șutat în diagonală de la marginea careului, însă portarul lui Dnipro-1 a prins mingea.

Minutul 90: portarul ucrainean a greșit o pasă, dar Bîrnoi nu a reușit să profite de faptul că buturile ucrainene au rămas goale.

Poli a jucat în alcătuirea:  Began (min. 46, Avram) – Bilia, Ghidurea, Paramatti, Olteanu – Munteanu (min. 59, Pop), Oprea (min. 35, Codrea) – Motreanu (min. 46, Roulez), Rogoveanu (min. 77, Oprea), Golda (min, 46, Bîrnoi) – Drăghici (min. 71, Stere).


A semnat și a debutat Roulez

5febroulez

Mijlocașul dreapta belgian Josias Roulez (născut la 26 decembrie 1996) și-a dat acordul să joace la Poli până-n vara acestui an.  Roulez poate evolua pe orice poziție ofensivă și a fost legitimat de-a lungul carierei în Belgia, la Lier, Lierse, La Louviere Centre și Wallonia Wallhain.

Share Now

Related Post