FC Botoșani – Poli / Avancronică

Poli Timișoara va încheia etapa cu numărul 12 din Liga 1 Betano (play-out), jucând pe terenul celor de la FC Botoșani. Situația echipei noastre în clasament este în continuare una extrem de complicată, iar adversarul de joi, 24 mai, ora 21,00, este unul care are un palmares superior ”alb-violeților” în prima ligă, în duelurile directe. Iată câteva aspecte statistice în perspectiva partidei de mâine:

  • Poli Timișoara nu a câștigat decât de două ori contra botoșănenilor în prima ligă. A fost un 1-0 în august 2015, la Timișoara, respectiv un 2-1 pe terenul gazdelor de mâine, în martie 2017.
  • De asemenea, cei de la Botoșani au administrat echipei noastre două dintre cele mai clare eșecuri din  istoria recentă a participărilor în prima ligă: 6-1 la Botoșani (aprilie 2016), respectiv 5-0 la Timișoara (august 2016)
  • Poli nu a mai câștigat niciun meci în deplasare din septembrie 2017: a fost 2-1 pe terenul lui Dinamo.
  • Echipa noastră a consemnat doar două deplasări fără înfrângere în 2018: 1-1 la Universitatea Craiova (etapa 26 din sezonul regulat), respectiv 1-1 la Mediaș (etapa 4 din play-out).

Altfel, Gabriel Cânu va reveni după suspendare, însă la capitolul accidentări putem consemna indisponibilitatea lui Străuț (luxație la umărul drept) și accidentările mai vechi ale lui Țigănașu, Haruț și Popovici.

 

Share Now

Related Post