Final de cantonament: Poli – Lviv 0-3

« 1 de 7 »

Astăzi, 9 februarie, poliștii au susținut ultimul test din turneul desfășurat în Antalya. A fost și cel mai dificil oponent întâlnit, echipa lui Valeriu Răchită confruntându-se cu ocupanta locului 8 din prima ligă ucraineană, FC Lviv.

Ucrainenii au deschis scorul în minutul 19, dintr-o lovitură de pedeapsă dictată pentru un fault comis de Olteanu. Scorul a fost majorat în minutul 60, când cei de la Lviv au punctat cu un șut expediat de la circa 20 de metri. Scorul final de 3-0 a fost pecetluit în minutul 78, cu un șut în diagonală, din careu.

Din păcate, în urma unei intrări tari, Golda a fost schimbat din cauza unei accidentări în minutul 10. El a fost înlocuit cu mijlocașul Rafael Licu, fotbalist de 21 de ani aflat în teste, el evoluând în tur la Farul Constanța.

Poli a jucat în alcătuirea: Began (min. 46, Contra / min. 65, Avram) – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Olteanu (eliminat în minutul 75 și înlocuit cu Românu) – Oprea (min. 46, Codrea), Pop (min. 46, Munteanu)- Golda (min. 10, Licu), Rogoveanu, Bîrnoi  (min. 46, Motreanu) – Drăghici (min. 60, Stere)

Poliștii vor pleca mâine, 10 februarie, din Antalya.

 

Share Now

Related Post