Fiţi aproape de alb-violeți

După un pre-sezon mai scurt decât ne-ar fi plăcut, echipa noastră se pregăteşte în aceste zile pentru debutul returului. Lotul este unul tânăr, care a suferit multe mutări în iarnă, dar succesul lor pleacă, așa cum o spunea zilele acestea și Silviu Bălace, de la disponbilitatea la efort și tăria mentală. Vrem cu toţii să fim mândri de ei, să fim împreună pentru acest retur de campionat. În săptămânile care urmează, vor căpăta experiență, vor creşte ca fotbalişti,și o vor purta pe Poli cu ei oriunde ar juca de-a lungul carierelor lor.

Clubul nostru vă propune patru posibilități de a-i susține pe băieţi în cele două luni de competiție rămase de jucat, pe platforma acspoli.ro/donatii:

 1. Prin achiziționarea unui policard (100 lei)
  Cumpărând un policard, vă asigurați că primiți săptămânal un buletin informativ pe mail, care centralizează știrile săptămânii și oferă exclusivități – interviuri, poze, detalii din viața clubului. Ne ajutați totodată să asigurăm redarea video a meciurilor de acasă (şi, când posibil, din deplasare), fie live-video, fie înregistrate, pe canalele noastre de social media. Totodată, veți primi până la finalul sezonului un card de colecție pentru acest an centenar.
 2. Prin achiziționarea biletelor virtuale (10 lei)
  Cheltuielile de meci, fie că vorbim de testări COVID-19, organizarea partidelor pe teren propriu sau efectuarea deplasărilor, sunt substanțiale raportate la veniturile generate de cluburi la acest nivel. Cu ocazia fiecărei partide, veți putea să ne susțineți cumpărând unul sau mai multe bilete virtuale.
 3. Prin promovarea unui jucător (300 lei)
  O idee deosebită pe care am avut-o împreună cu jucătorii echipei este să oferim posibilitatea unor micro-sponsorizări. Firmele pot beneficia de o promovare pe site și canalele noastre social media, în vreme ce suporterii pot să-și asigure un memento unic – sau, de ce nu, să-l ofere cadou cuiva. Pe pagina jucătorului ales o să apară numele celui care-l susține (pe acspoli.ro/echipa), iar jucătorul va pregăti un clip personalizat și o felicitare semnată pentru susținător. Valabil și pentru grupuri de suporteri! Banii vor merge în fondul de salarizare pentru întreaga echipă.
 4. Prin donații
  De când am făcut primul apel în urmă cu o lună, ne-ați ajutat deja cu donații generoase, pentru care vă mulțumim nespus de mult. Această cale rămâne deschisă pe o perioadă nedeterminată.

Dacă aveți și alte idei pentru a ajuta clubul sau propuneri de colaborare, puteți oricând să ne contactați pe office@acspoli.ro.

Sunt vremuri grele pentru toată lumea, devenite și mai dificile în aceste zile odată cu creșterea ratei de infectare și intrarea în carantină a Timișoarei. Multe insituţii, cu impact mare asupra comunităţii, au nevoie de susţinere. Dacă aveţi însă disponibilitate şi împărtăşiţi satisfacţia de a-i vedea pe alb-violeţi, acum aveţi mai multe posibilităţi de a ne susţine.

Indiferent de contribuiţii, noi rămânem alături de toți poliștii cu care am petrecut zile, luni, ani de-a lungul deceniilor.

Vă mulțumim!

Conducerea
Staff-ul tehnic
Echipa

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021