Ghiroda și Giarmata Vii – Poli Timișoara 5:0 (2:0)

Ghiroda se dovedește a fi un adversar greu de gestionat pentru tinerii alb-violeți, superioritatea fizică a gazdelor tranșând din nou disputa.

Pe alocuri, echipa noastră a fost bine implicată în joc, semnând și prima ocazie prin Iseini (min. 9). Odată ce Ghiroda a reușit să deschidă scorul prin Budur (min. 15), ba chiar să se desprindă degrabă grație lui Silaghi (min. 17), băieții antrenați de Silviu Bălace au căzut și s-au văzut dominați.

De la cabine am revenit cu mai mult curaj și puteam să reintrăm în meci, dacă arătam mai multă inspirație la finalizare. Ocaziile semnate de Daminescu (min. 49) și Iseini (min. 60) au precedat marea oportunitate a lui Ochea (min. 66), care nu a putut învinge portarul advers din poziție de unu la unu. Gazdele au fost mai precise în ultimul sfert de oră și au ridicat scorul la un rezultat greu de digerat, prin golurile lui Budur (min. 77) și Baranyi (min. 80, min. 89).

Poli: Mosoarcă – Dincă, Oprea, Ochea, Popa – Sporin, Dorobanțu – Ochea (min. 72, Pădurariu), Velcotă, Iseini (min. 84, Toboșaru) – Daminescu (min. 79, Sevici)

Antrenorul nostru a analizat problemele din jocul nostru: “O înfrângere foarte usturătoare, iar rezultatul anulează tot ce au făcut bine băieții în acest meci. Le-am și spus la pauză să aibă încredere, să dea drumul la minge cum au făcut în prima parte. Am avut o posesie destul de bună, abordarea a dat roade în primele douăzeci de minute ale reprizei secunde, când am avut și ocazii de a înscrie.

Ce s-a întâmplat, să iei patru goluri pe patru centrări identice între fundașul central și cel lateral, este incredibil. Nu se poate așa ceva. Diger foarte greu acest scor, este prea mare pentru ce s-a întâmplat pe teren, dar nu poți să mai spui nimic când pierzi cu așa un scor.

Lotul este firav ca vârstă, dar nu vreau să mă plâng, aceasta este situația, mergem înainte!” .

Share Now

Related Post