Gilortul Tg. Cărbunești – Poli Timișoara 4:1 (2:0)

Suferința alb-violeților în meciurile din deplasare continuă, de această dată pe terenul greu de la Tg. Cărbunești, afectat de ploile din preziua partidei. În ciuda unei prime reprize dominate de jucătorii noștri, în care ne-am creat numeroase ocazii, gazdele au fost mai precise în fața porții și au înscris la două din cele trei ocazii pe care și le-au construit. Primul gol l-a înscris Darius Almăjanu, care a profitat de o eroare în centrul defensivei noastre (min. 12), iar desprinderea a semnat-o Marius Ion, cu o lovitură de cap din centrul careului (min. 17). Iseini, în trei rânduri, și Velcotă în două nu au reușit să marcheze, deși s-au aflat în poziții favorabile în careul advers.

După pauză, Poli a rămas în zece, ca urmare a eliminării lui Luican Oprea pentru proteste (min. 53). Chiar și așa, băieții noștri au rămas în joc și au reușit să înscrie prin Raul Popa – fundașul stânga a fost deschis inteligent de Iseini, a pătruns în careu și a tras în diagonală, mingea lovind bara înainte de a poposi în plasă (min. 65). A fost primul gol la seniori pentru jucătorul născut în anul 2000. Deși am insistat în minutele următoare, n-am mai ajuns în situații bune de finalizare, iar pe final de partidă gazdele s-au desprins decisiv, întâi prin alt gol semnat de Marius Ion (min. 84), și apoi pe urma unei lovitura de unsprezece metri transformate de Alexandru Avrămescu (min. 87).

Poli: Mosoarcă – Sporin, Oprea, Chiriac, Popa – Dincă, Dorobanțu, Mitre (76, Românu), Iseini (88, Turdean) – Ochea – Velcotă (88, Daminescu)

Răzvan Ionilă a comentat pe scurt partida: „Suntem dezamăgiţi de maniera în care am încheiat acest tur de campionat. După atâtea rezultate negative, este greu să explici cuiva care nu a văzut meciul că echipa a avut o abordare pozitivă. Chiar şi aşa, am avut ocazii de a deschide primii scorul, am avut şanse de a egala, am stat în joc şi cu un om în minus, dar până la urmă lipsa de experienţă a atârnat din nou balanţa în favoarea adversarilor. Eram convinşi că putem întoarce rezultatul după pauză, dar eroarea de judecată a lui Oprea ne-a costat mult, inclusiv tactic, fiindcă ne doream să facem nişte schimbări care n-au mai fost posibile. Adversarii au avut şi jucători puternici, ca vârful Marius Ion, care s-a impus fizic şi a ştiut cum să stea în momentele importante ale jocului, ceea ce până la urmă a făcut diferenţa. Cu patru, cinci jucători aduşi în iarnă, această echipă poate fi una competitivă, dar este mult de muncă”.

 

Share Now

Related Post