”Îi felicit pe băieți pentru atitudine și caracter!”

Antrenorul secund Călin Cojocaru s-a arătat mulțumit de modul în care s-a comportat echipa la meciul de la Mioveni, încheiat cu 1-1: ”Am avut un meci foarte dificil vineri seara, contra unei echipe valoroase și care evoluează foarte bine pe teren propriu. Din punctul meu de vedere, este un rezultat echitabil, după aspectul jocului și al ocaziilor consemnate de ambele părți. Vreau să îi felicit pe băieți pentru atitudine și caracter. Am avut momente bune mai ales după ce am primit gol în minutul 72, ceea ce arată forță de revenire. Am mai avut, pe lângă gol, încă două-trei șanse de a marca”

Poliștii nu au însă mult timp la dispoziție pentru a se pregăti pentru următoarea etapă: ”Trebuie să uităm repede acest egal, deoarece miercuri avem un meci foarte important pe teren propriu, cu Daco-Getica. Este un joc dificil, în care trebuie să ne impunem pentru a recupera diferența față de locurile din față”, a spus Cojocaru.

Golul egalării a fost adus de golgeterul echipei, Drăghici, ajuns la șapte reușite stagionale în Liga 2 și Cupa României. Cojocaru a elogiat implicarea experimentatului atacant: ”Tavi Drăghici a evoluat accidentat, el având probleme la umăr. În ciuda situației sale medicale, a tras de el și a avut o prestație excelentă. S-a văzut că este un fotbalist de calitate. În plus, pe lângă faptul că a jucat bine a marcat și un gol frumos, care ne-a adus acest punct important”

Din fericire, nu sunt probleme majore după deplasarea de vineri: ”Jucătorii au avut atitudine bună și au alergat mult. Din fericire, am ieșit din acest joc fără probleme medicale. Este clar că, acum, principalul scop este acela de a ne reface cât mai repede pentru importantul joc de miercuri. Încă o dată, îi felicit pe băieți pentru atitudine și caracter”, a conchis tehnicianul.

Share Now

Related Post