Joc bun la Belgrad: Rad-Poli 0-0

Poli Timișoara a remizat, 0-0, la Belgrad, contra echipei FK Rad, clasată pe locul 11 în prima ligă din Serbia. Jocul s-a desfășurat joi după amiază și a fost controlat în cea mai mare parte de formația noastră, cea care a consemnat și cele mai mari șanse de poartă. Echipa pregătită de Florin Marin merita să câștige, contra unei formații tinere și arțăgoase.

”Alb-violeții” au impus ritmul partidei deja din start, având două cornere în primele cinci minute. Elek a fost oprit în minutul 9, la 25 de metri de poartă, de un fundaș sârb, în poziție centrală, pentru ca în minutul 13 Rad să aibă singura șansă a primei părți, când Nenadovic a trimis pe lângă poartă, cu capul, din cinci metri. Elek (minutul 18) a trimis pe lângă poartă din 12 metri lateral dreapta, Bărbuț l-a încercat pe portarul lui Rad cu un șut din 25 de metri, prins în doi timpi de acesta din urmă (minutul 25), pentru ca tot Elek și Bărbuț să conlucreze în minutul 39. Atunci, Elek a scăpat pe contraatac, l-a găsit la 14 metri pe Bărbuț, șutul acestuia fiind deviat în corner de defensiva lui Rad.

După pauză, Rufino a avut două mari șanse: în minutul 51 portarul a respins la 16 metri din fața spaniolului, scăpat singur spre buturi, pentru ca în minutul 67 atacantul nostru să reia din numai cinci metri cu capul pe lângă poartă, din centrarea lui Javi Hernandez. Poli a presat pe final, însă nu a putut să puncteze, deși, cum am zis, echipa noastră merita să se impună după aspectul confruntării.

Poli: Kirschstein (min. 46, Smaranda), Belu (min. 90, Mailat), Cânu (min. 46, Bocșan), Scutaru, Neagu, Sarmov (min. 46, Croitoru), Artean (min. 90, Sîntean), Llorente (min. 46, Hernandez), Bărbuț (min. 46, Popovici), Goga (min. 46, Curtean), Elek (min. 46, Rufino).

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021