Joi, primul test al iernii, anulat

UPDATE: Din păcate, din cauza ninsorilor abundente, jocul amical SR Braşov-Poli Timişoara, programat azi, 18 ianuarie, a fost anulat.

Joi, 18 ianuarie, de la ora 11,00, la Tărlungeni, va avea loc primul joc de verificare din această iarnă. Poliștii se vor confrunta cu echipa AS SR (SR, de la Steagul Roșu) Brașov, echipă care ocupă primul loc în Liga a IV-a Brașov, cu 39 de puncte și nicio înfrângere după turul de campionatul.

SR Brașov este un club constituit în 2017 de suporterii de sub Tâmpa după dispariția echipei FC Brașov. Antrenorul ”galben-negrilor” este Florin Stângă (39 de ani), fost jucător la FC Brașov, Pandurii Târgu Jiu sau FCM Târgu Mureș. În componență sunt mai mulți jucători cu experiență la nivel superior, cum ar fi portarul Daniel Mutu ori mijlocașii Horia Popa și Alexandru Vagner. Totodată, cu brașovenii se pregătește în aceste zile Marius Strătilă, fost jucător la Dinamo, Astra sau UTA.

Așadar, se anunță un meci foarte util pentru Poli, ocazie cu care vor fi urmăriți la lucru jucătorii veniți în această iarnă la pregătirile ”alb-violeților”. Amănunte în timp real vor fi oferite pe pagina noastră, în format live text.

Share Now

Related Post