Luni, primul meci oficial din 2017

Luni, 6 februarie, de la ora 20,00, Poli Timișoara va susține primul joc oficial pe 2017. Acasă, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, ”alb-violeții” pregătiți de Ionuț Popa vor da piept cu una dintre revelațiile sezonului actual, Gaz Metan Mediaș. Ardelenii ocupă locul 4, cu 37 de puncte, ei având și o penalizare de 3 puncte. Poli, cu minusul cunoscut de 14 puncte, este pe ultima poziție, cu 8 puncte.

Din păcate, poliștii au destule indisponibilități în lot. Accidentați sunt Pedro Henrique, Scutaru, Mailat și Poparadu. La aceste nume se adaugă cel al lui Fucek, ca incertitudine, croatul revenind la antrenamente după ce la începutul săptămânii a fost răcit.

Chiar și așa, Ionuț Popa își păstrează optimismul: ”Încercăm să demonstrăm cu armele noastre că merităm să rămânem în prima ligă. Gaz Metan este un adversar puternic, să nu uităm că a învins la scor Dinamo, a trecut de Steaua la București… Va fi un joc de luptă, în condițiile în care și terenul va fi greoi. Cred că jucătorii vor aborda cu responsabilitate și seriozitate această dispută, pentru a scoate un rezultat bun”.

Programul etapei

3 februarie

Ora 17,30: Pandurii – Poli Iași / Ora 20,00: Astra Giurgiu – ASA Tg. Mureș

4 februarie

Ora 14,00: CSU Craiova – FC Voluntari / Ora 20,00: Dinamo București – FC Viitorul

5 februarie

17,30: Botoșani – Concordia Chiajna / Ora 20,00: CFR Cluj – Steaua București

 

 

Share Now

Related Post

blog-grid

Comunicat 13.09.2021

blog-grid

Comunicat