”Mai multă concentrare, mai mult suflet în teren!”

Antrenorul Leo Grozavu a prefațat duelul cu FC Botoșani, arătându-și speranța că Poli va obține luni victoria mult așteptată: ”Până acum nu am arătat mare lucru, dar ne dorim să ne îmbunătățim de la meci la meci. Știu că toți băieții dau tot la antrenament, nu am ce să le reproșez. Din păcate, la joc nu am reușit să acumulăm puncte. Sperăm să vină punctele, este mult prea mult să așteptăm atâta prima victorie”.

Jurnaliștii l-au întrebat pe tehnician despre fosta sa echipă și cum va aborda aceasta din urmă partida de la Timișoara, care se va desfășura înaintea meciului de Cupă al moldovenilor cu Universitatea Craiova: ”Nu vreau să vorbesc foarte mult de adversar, dar întotdeauna, pentru orice formație, primul meci este cel mai important. Pe noi ne interesează să câștigăm. Am rămas în relații bune cu conducătorii de-acolo, am lucrat cu majoritatea jucătorilor, tocmai de-aceea și ei cu atât mai mult își vor dori să câștige. Ne dorim cu ardoare să învingem, eu personal nu am câștigat până acum ca antrenor la Poli Timișoara. Îmi doream să câștig indiferent cu cine urma să jucăm luni”.

Grozavu a spus că este foarte important ca elevii săi să elimine gafele, decisive în ultima perioadă: ”De la joc la joc, am văzut și lucruri bune. Încet, trebuie să eliminăm acele greșeli personale din joc. Dacă suntem atenți și analizăm ce s-a întâmplat în ultima perioadă, vedem că s-au comis multe erori individuale. În plus, este și ghinionul, în plus sunt și arbitrajele. Nu îmi place să vorbesc despre acest aspect, dar în ultima perioadă când au fost arbitraje în care când să se fi văzut ceva în favoarea Timișoarei, nu s-a văzut. Sigur, și noi am facilitat adversarilor multe din golurile primite prin diferite greșeli. Pentru a câștiga, echipa trebuie să aibă o stare psihică bună, iar asta nu se poate întâmpla atunci când faci gafe. Sunt convins, de la joc la joc vor conștientiza că trebuie mult mai multă concentrare, mult mai mult suflet pus în teren!”

Raț este suspendat, în timp ce Melinte și Șeroni sunt incerți: ”Avem și probleme de lot, dar mai avem două zile până la joc. Sperăm că nu vor mai persista, dar sunt lucruri normale, inerente într-un proces de pregătire”, a explicat antrenorul polist.

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021